Овочевий торт
(покроковий рецепт з фото)
Просте, але дуже смачна страва, яке підійде як на вечерю, так і на святковий стіл. Пропоную приготувати овочевий торт. Інгредієнти доступні, ну а смак, я впевнена, вас порадує!
Висоту торта легко відрегулювати, все залежить від діаметра готових млинчиків. Начинка може бути у вигляді часникового соусу, а можна урізноманітнити її свіжими нарізаними помідорами, грибами, фаршем, рибою, сиром або будь-якими сезонними овочами. Простір для фантазії тут великий, а ось результат завжди чудовий! Дуже рекомендую!
- Кабачок - 300 грам
- Картопля - 400 грам
- Цибуля - 1 штука
- Яйце - 2 штуки
- Борошно - 5 Ст. Ложок
- Сода - 1/3 чайних ложки
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Часник - 2 зубчики
- Крем - 120 грам
- Майонез - 120 грам
- Кріп - 1 пучок
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Кабачок натріть на тертці і відіжміть. Перекладіть в глибоку миску.
Додайте натертий на тертці цибуля.
Картопля також натріть на крупній тертці, відіжміть і додайте до кабачки і цибулі.
Овочі перемішайте і додайте борошно, соду, яйця, сіль і перець за смаком.
Добре все перемішайте ще раз.
Розігрійте сковороду і змастіть її маслом. Покладіть приблизно 2-3 ст. L. Отриманої маси і розрівняйте її ложкою, надаючи круглу форму. Обсмажте вийшов млинець з двох сторін до готовності. Таким чином спечіть все млинці.
Для соусу змішайте майонез, сметану, зелень і пропущений через прес часник.
На плоску тарілку покладіть готовий млинчик.
Змастіть його рясно соусом. Повторіть процедуру ще кілька разів, поки не закінчаться всі млинці.
Овочевий торт готовий. Прикрасити його можна за смаком, у мене зверху тертий сир, помідори і зелень.
Смачного!