Рецепт Овочевий суп зі свининою фото

Овочевий суп зі свининою
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня , Канадська кухня
М'ясо, Овочі, Свинина
Вегетаріанське харчування
На обід
Супи

Я розповім вам, як приготувати овочевий суп зі свининою так, щоб вся ваша сім'я гідно оцінила ваші кулінарні здібності. Тим більше, що це блюдо не вимагає певних навичок.

Такий овочевий суп зі свининою чомусь готують дуже рідко, багато господинь і зовсім не чули про його існування і не знають, як його приготувати. Мені не зрозуміло, чому такий смачний суп не користується популярністю у наших кухарів. Адже, як ви можете переконатися на мою фоторецепти, овочевий суп зі свининою дуже простий у приготуванні. На виході у вас вийде чудовий, наваристий, ситний супчик. Їсти його можна з салом або часником, з хлібом і хріном, але головне - додайте багато свіжої зелені і насолоджуйтеся!

  • Свинина - 1 кілограм
  • Буряк - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Капуста - 1 штука (невеликий качан)
  • Перо - 1 штука
  • Картопля - 4 штуки
  • Томат - 3 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Зубчик часнику - 3 штуки
овочевий суп зі свининою - фото крок 1
Приготуйте бульйон: в 3-х літрову каструлю налийте воду і доведіть її до кипіння. Додайте туди м'ясо (на кісточці або без, в залежності від ваших уподобань). Після того як м'ясо завантажено, посоліть і поперчіть майбутній суп.
Очистіть картопля, буряк, морква, цибуля і часник від шкірки. Вимийте овочі і просушіть їх.
Буряк поріжте соломкою і покладіть в бульйон. Картопля поріжте дрібними кубиками. Капусту поріжте на маленькі шматочки і також помістіть в бульйон. Перемішайте суп і готуйте його ще 40-50 хвилин.
овочевий суп зі свининою - фото крок 2
Поки овочевий суп зі свининою вариться, потрібно зробити піджарку. Очищені цибулю і моркву натріть на тертці. Я зазвичай тру на крупній. Нагрійте масло на сковороді, перекладіть туди моркву і цибулю. Обсмажуйте, постійно їх помішуючи. Томати поріжте на невеликі шматочки і перекладіть в сковороду до інших овочів.
овочевий суп зі свининою - фото крок 3
Після того як овочі будуть обсмажені, перекладіть їх зі сковороди в бульйон і перемішайте. Покладіть зелень (наприклад: петрушку, кріп), а також часник в ступку, порежьте сало. Покладіть його туди ж. Ретельно перетирають вміст, поки не вийде більш-менш однорідна маса. Як тільки маса буде готова, перекладіть її в бульйон і ще раз добре перемішайте.
овочевий суп зі свининою - фото крок 4
Викладіть з бульйону м'ясо. Поріжте його невеликими шматочками. Кістки, якщо м'ясо було з кісткою, можна викинути або залишити в супі. Перекладіть невеликі шматочки свинини в суп і ще раз перемішайте. Овочевий суп зі свининою варіть на повільному вогні ще приблизно 30-40 хвилин. Після того як борщ буде готовий, перелийте його в спинці і подавайте, смачного!

Схожі рецепти