Овочевий суп зі свининою
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 5
Час приготування: 2 г. 0 хв.
Я розповім вам, як приготувати овочевий суп зі свининою так, щоб вся ваша сім'я гідно оцінила ваші кулінарні здібності. Тим більше, що це блюдо не вимагає певних навичок.
Опис приготування:
Такий овочевий суп зі свининою чомусь готують дуже рідко, багато господинь і зовсім не чули про його існування і не знають, як його приготувати. Мені не зрозуміло, чому такий смачний суп не користується популярністю у наших кухарів. Адже, як ви можете переконатися на мою фоторецепти, овочевий суп зі свининою дуже простий у приготуванні. На виході у вас вийде чудовий, наваристий, ситний супчик. Їсти його можна з салом або часником, з хлібом і хріном, але головне - додайте багато свіжої зелені і насолоджуйтеся!
- Свинина - 1 кілограм
- Буряк - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Капуста - 1 штука (невеликий качан)
- Перо - 1 штука
- Картопля - 4 штуки
- Томат - 3 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Зубчик часнику - 3 штуки
Приготуйте бульйон: в 3-х літрову каструлю налийте воду і доведіть її до кипіння. Додайте туди м'ясо (на кісточці або без, в залежності від ваших уподобань). Після того як м'ясо завантажено, посоліть і поперчіть майбутній суп.
Очистіть картопля, буряк, морква, цибуля і часник від шкірки. Вимийте овочі і просушіть їх.
Буряк поріжте соломкою і покладіть в бульйон. Картопля поріжте дрібними кубиками. Капусту поріжте на маленькі шматочки і також помістіть в бульйон. Перемішайте суп і готуйте його ще 40-50 хвилин.
Очистіть картопля, буряк, морква, цибуля і часник від шкірки. Вимийте овочі і просушіть їх.
Буряк поріжте соломкою і покладіть в бульйон. Картопля поріжте дрібними кубиками. Капусту поріжте на маленькі шматочки і також помістіть в бульйон. Перемішайте суп і готуйте його ще 40-50 хвилин.
Поки овочевий суп зі свининою вариться, потрібно зробити піджарку. Очищені цибулю і моркву натріть на тертці. Я зазвичай тру на крупній. Нагрійте масло на сковороді, перекладіть туди моркву і цибулю. Обсмажуйте, постійно їх помішуючи. Томати поріжте на невеликі шматочки і перекладіть в сковороду до інших овочів.
Після того як овочі будуть обсмажені, перекладіть їх зі сковороди в бульйон і перемішайте. Покладіть зелень (наприклад: петрушку, кріп), а також часник в ступку, порежьте сало. Покладіть його туди ж. Ретельно перетирають вміст, поки не вийде більш-менш однорідна маса. Як тільки маса буде готова, перекладіть її в бульйон і ще раз добре перемішайте.
Викладіть з бульйону м'ясо. Поріжте його невеликими шматочками. Кістки, якщо м'ясо було з кісткою, можна викинути або залишити в супі. Перекладіть невеликі шматочки свинини в суп і ще раз перемішайте. Овочевий суп зі свининою варіть на повільному вогні ще приблизно 30-40 хвилин. Після того як борщ буде готовий, перелийте його в спинці і подавайте, смачного!