Овочевий салат з рибою
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную любителям страв без зайвого клопоту відмінний варіант - простий рецепт овочевого салату з рибою. Це корисно, апетитно і дуже смачно. Спробуйте приготувати його будинку і ви не пошкодуєте.
1. Насамперед необхідно вимити й обсушити рибу, а потім нарізати її невеликими квадратиками. В рецепт приготування овочевого салату з рибою краще використовувати лосось, форель або сьомгу.
2. Викласти рибу в невелику мисочку, підсолити і поперчити трохи. Побризкати соком лимона.
3. На сковороді розігріти трохи оливкового масла і відправити туди рибу. Обсмажити на середньому вогні до готовності.
4. Тим часом вимити овочі та листя салату.
5. Черрі нарізати навпіл або четвертинками, а редис і огірки - тонкими скибочками.
6. Обсушені листя салату порвати руками і викласти на тарілку для подачі.
7. Додати овочі. При бажанні доповнити салатик можна також сухариками, які зрадять якусь пікантність.
8. Заправляти овочевий салат з рибою в домашніх умовах найкраще сумішшю оливкового масла і соку лимона. У заправку додати трохи перцю і чайну ложку цедри лимона для аромату. Все як слід перемішати і вилити зверху.
9. Акуратно викласти зі сковороди рибу.
Найкраще подавати салат до столу ще теплим, однак і остиглим він залишається дуже смачним.
- Лосось - 350 грам
- Помідори черрі - 150 грам
- Салат - 150 грам
- Редис - 100 грам
- Оливкова олія - 3-4 Ст. Ложок
- Огірок - 150 грам
- Лимон - 1 штука
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
2. Викласти рибу в невелику мисочку, підсолити і поперчити трохи. Побризкати соком лимона.
3. На сковороді розігріти трохи оливкового масла і відправити туди рибу. Обсмажити на середньому вогні до готовності.
4. Тим часом вимити овочі та листя салату.
5. Черрі нарізати навпіл або четвертинками, а редис і огірки - тонкими скибочками.
6. Обсушені листя салату порвати руками і викласти на тарілку для подачі.
7. Додати овочі. При бажанні доповнити салатик можна також сухариками, які зрадять якусь пікантність.
8. Заправляти овочевий салат з рибою в домашніх умовах найкраще сумішшю оливкового масла і соку лимона. У заправку додати трохи перцю і чайну ложку цедри лимона для аромату. Все як слід перемішати і вилити зверху.
9. Акуратно викласти зі сковороди рибу.
Найкраще подавати салат до столу ще теплим, однак і остиглим він залишається дуже смачним.