Рецепт Овочевий салат з рибою фото

Овочевий салат з рибою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Риба та морепродукти
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Салати

Пропоную любителям страв без зайвого клопоту відмінний варіант - простий рецепт овочевого салату з рибою. Це корисно, апетитно і дуже смачно. Спробуйте приготувати його будинку і ви не пошкодуєте.

1. Насамперед необхідно вимити й обсушити рибу, а потім нарізати її невеликими квадратиками. В рецепт приготування овочевого салату з рибою краще використовувати лосось, форель або сьомгу.

2. Викласти рибу в невелику мисочку, підсолити і поперчити трохи. Побризкати соком лимона.

3. На сковороді розігріти трохи оливкового масла і відправити туди рибу. Обсмажити на середньому вогні до готовності.

4. Тим часом вимити овочі та листя салату.

5. Черрі нарізати навпіл або четвертинками, а редис і огірки - тонкими скибочками.

6. Обсушені листя салату порвати руками і викласти на тарілку для подачі.

7. Додати овочі. При бажанні доповнити салатик можна також сухариками, які зрадять якусь пікантність.

8. Заправляти овочевий салат з рибою в домашніх умовах найкраще сумішшю оливкового масла і соку лимона. У заправку додати трохи перцю і чайну ложку цедри лимона для аромату. Все як слід перемішати і вилити зверху.

9. Акуратно викласти зі сковороди рибу.

Найкраще подавати салат до столу ще теплим, однак і остиглим він залишається дуже смачним.

  • Лосось - 350 грам
  • Помідори черрі - 150 грам
  • Салат - 150 грам
  • Редис - 100 грам
  • Оливкова олія - 3-4 Ст. Ложок
  • Огірок - 150 грам
  • Лимон - 1 штука
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
1. Насамперед необхідно вимити й обсушити рибу, а потім нарізати її невеликими квадратиками. В рецепт приготування овочевого салату з рибою краще використовувати лосось, форель або сьомгу.

2. Викласти рибу в невелику мисочку, підсолити і поперчити трохи. Побризкати соком лимона.

3. На сковороді розігріти трохи оливкового масла і відправити туди рибу. Обсмажити на середньому вогні до готовності.

4. Тим часом вимити овочі та листя салату.

5. Черрі нарізати навпіл або четвертинками, а редис і огірки - тонкими скибочками.

6. Обсушені листя салату порвати руками і викласти на тарілку для подачі.

7. Додати овочі. При бажанні доповнити салатик можна також сухариками, які зрадять якусь пікантність.

8. Заправляти овочевий салат з рибою в домашніх умовах найкраще сумішшю оливкового масла і соку лимона. У заправку додати трохи перцю і чайну ложку цедри лимона для аромату. Все як слід перемішати і вилити зверху.

9. Акуратно викласти зі сковороди рибу.

Найкраще подавати салат до столу ще теплим, однак і остиглим він залишається дуже смачним.

Схожі рецепти