Овочеві оладки
(покроковий рецепт з фото)
Смачно? що! Красиво? дуже! А вже корисно як, навіть словами не описати! Треба пробувати обов'язково, адже таке блюдо підходить навіть для діток! Привчайте всю сім'ю до корисного харчування, це дуже смачно!
Розповім, як приготувати овочеві оладки. Вони смачні, ніжні і ситні одночасно! Спробуйте, це дійсно гарне блюдо, яке легко готується і виходить незмінно смачним, але при цьому ще й дуже корисним (як для малюків, так і для дорослих)!
- Борошно - 125 грам
- Кукурудза консервована - 400 грам
- Морква - 1 штука
- Cukini - 2 штуки
- Картопля - 1 штука
- Лимон - 1 штука (тільки цедра)
- Яйця - 4 штуки
- Базилік свіжий - 1 пучок (це може бути і будь-яка інша зелень)
- Спеції - За смаком
1. Всі овочі миємо, чистимо і подрібнюємо будь-яким доступним способом. Якщо готуєте для дитини, можна перетерти в пюре.
2. Додамо борошно і яйце, спеції і сіль, перемішаємо до однорідності. Цю суміш ложкою викладаємо на розігріту сковорідку, обсмажити оладки з двох сторін.
3. Оладки я смажу на олії, а потім відкидаю на серветку, щоб вбрався жир. А потім подаю зі свіжими овочами. Смачного!