Овочеві чебуреки
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні пропоную приготувати овочеві чебуреки. Це пісний рецепт, в складі тесту немає яєць, а в начинці м'яса. Чебуреки готуються з найдоступніших інгредієнтів, а виходять соковитими і смачними!
Докладніше, як приготувати овочеві чебуреки, я розповім нижче. Для ситності в начинку можна додати консервовану квасолю.
- Борошно - 250 грам
- Вода - 150 мілілітрів (гаряча)
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка(1/2 ç.l. - в тісто, 1/2 ç.l. - в начинку)
- Чорний перець - За смаком
- Болгарський перець - 2 штуки
- Капуста білокачанна - 200 грам
- Часник - 2 зубчики
- Морква - 1 штука
Підготуйте всі інгредієнти.
У мисці змішайте борошно, сіль і рослинне масло.
Додайте гарячу воду і замісити тісто. Оберніть тісто в плівку і залиште на 1 годину при кімнатній температурі.
Розігрійте сковороду на середньому вогні. Обсмажте роздавлений часник і терту моркву до золотистого кольору.
Додайте тонко нашатковану болгарський перець і капусту, перемішайте. Приправити сіллю і poperčite. Гасіть овочі до м'якості і випаровування рідини, приблизно, 20-25 хвилин.
Тісто розділіть на кульки, кожен розкачайте до товщини 2-3 мм. Розмір вибирайте на свій розсуд.
На один край викладіть начинку, закрийте другою половинкою і добре защипніть краю.
Розігрійте пательню на середньому вогні. У великій кількості масла обсмажте чебуреки з двох боків до рум'яного кольору.
Овочеві чебуреки готові, смачного!