Рецепт Овочеве рагу зі свининою фото

Овочеве рагу зі свининою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Свинина
Вегетаріанське харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Рагу
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 45 хв.

Ароматне і дуже смачне рагу з м'ясом, кабачком, баклажаном, помідорами і перцем припаде до душі всім любителям м'ясних, але соковитих і не одноманітних рагу. Рецепт овочевого рагу зі свининою перед вами!

Опис приготування:

Свинина добре поєднується з будь-якими овочами не тільки в запеченому вигляді, але і в рагу. Для приготування овочевого рагу зі свининою нам буде потрібно свиняча вирізка, одна велика цибулина (або її половинка), солодкий болгарський перець (можна брати як червоний, так і жовтий), парочка печериць і соєвий соус. Соус песто можете не додавати, це вже на ваш смак.

  • Свинина - 400-500 грам
  • Баклажан - 0, 5 штуки
  • Кабачок - 0, 5 штуки
  • Перець солодкий - 0, 5 штуки
  • Помідор - 1-2 штук
  • Цибуля - 1 штука
  • Морквина - 1 штука
  • Гриби - 4-5 штук
  • Соус песто - 80 грам
  • Базилік - За смаком
  • Розмарин - За смаком
  • Чебрець - За смаком
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Соєвий соус - 50-70 мілілітрів
овочеве рагу зі свининою - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
овочеве рагу зі свининою - фото крок 2
Всі овочі раджу порізати швидше крупно, ніж дрібно. М'ясо порізати кубиками. Баклажан і кабачок - четвертинками. Морквину, перець - скибочками, цибуля - півкільцями. Часник тільки потрібно дрібно порубати.
овочеве рагу зі свининою - фото крок 3
На розігрітій сковороді і в невеликій кількості масла обсмажте свинину до золотистого кольору з усіх боків, знадобиться на це вам хвилин 5.
овочеве рагу зі свининою - фото крок 4
Додайте потім морквину і цибулю, продовжуйте смажити на сильному вогні хвилини 3-4.
овочеве рагу зі свининою - фото крок 5
Потім підходить черга черга баклажана, кабачка і перцю. Все перемішали і готуємо ще хвилини 4.
овочеве рагу зі свининою - фото крок 6
Потім додайте помідор, часник, базилік просто руками порвіть і теж додайте. Перемішайте. Додайте половину розмарину.
овочеве рагу зі свининою - фото крок 7
Влийте півсклянки води, соєвий соус, сіль за смаком, а також додайте улюблені спеції. Гасіть при закритій кришці хвилин 10-15 до готовності на невеликому вогні.
овочеве рагу зі свининою - фото крок 8
Готове овочеве рагу зі свининою подавайте гарячим, полив соусом песто. Смачного!

Схожі рецепти