Овочеве рагу зі свининою
(покроковий рецепт з фото)
Ароматне і дуже смачне рагу з м'ясом, кабачком, баклажаном, помідорами і перцем припаде до душі всім любителям м'ясних, але соковитих і не одноманітних рагу. Рецепт овочевого рагу зі свининою перед вами!
Свинина добре поєднується з будь-якими овочами не тільки в запеченому вигляді, але і в рагу. Для приготування овочевого рагу зі свининою нам буде потрібно свиняча вирізка, одна велика цибулина (або її половинка), солодкий болгарський перець (можна брати як червоний, так і жовтий), парочка печериць і соєвий соус. Соус песто можете не додавати, це вже на ваш смак.
- Свинина - 400-500 грам
- Баклажан - 0, 5 штуки
- Кабачок - 0, 5 штуки
- Перець солодкий - 0, 5 штуки
- Помідор - 1-2 штук
- Цибуля - 1 штука
- Морквина - 1 штука
- Гриби - 4-5 штук
- Соус песто - 80 грам
- Базилік - За смаком
- Розмарин - За смаком
- Чебрець - За смаком
- Часник - 2-3 зубчиків
- Соєвий соус - 50-70 мілілітрів
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Всі овочі раджу порізати швидше крупно, ніж дрібно. М'ясо порізати кубиками. Баклажан і кабачок - четвертинками. Морквину, перець - скибочками, цибуля - півкільцями. Часник тільки потрібно дрібно порубати.
На розігрітій сковороді і в невеликій кількості масла обсмажте свинину до золотистого кольору з усіх боків, знадобиться на це вам хвилин 5.
Додайте потім морквину і цибулю, продовжуйте смажити на сильному вогні хвилини 3-4.
Потім підходить черга черга баклажана, кабачка і перцю. Все перемішали і готуємо ще хвилини 4.
Потім додайте помідор, часник, базилік просто руками порвіть і теж додайте. Перемішайте. Додайте половину розмарину.
Влийте півсклянки води, соєвий соус, сіль за смаком, а також додайте улюблені спеції. Гасіть при закритій кришці хвилин 10-15 до готовності на невеликому вогні.
Готове овочеве рагу зі свининою подавайте гарячим, полив соусом песто. Смачного!