Овочеве рагу з мисливськими ковбасками
(покроковий рецепт з фото)
Овочеве рагу з мисливськими ковбасками - це дуже смачне, корисне, а головне - ситне блюдо! Його в першу чергу оцінять чоловіки, які зовсім не проти овочів. До речі, овочі можуть бути будь-якими.
Якщо овочеве рагу з мисливськими ковбасками будете готувати в мультиварці, то ковбаски закладайте за 20 хвилин до готовності. Овочеве рагу з мисливськими ковбасками з таким же успіхом готується і в невеликому казанку або в глибокій сковроде: обсмажити цибулю з часником, долийте воду або розсіл від оливок 100-150 м, а потім по черзі закладайте овочі у міру їх підготовки. Почніть з картоплі. До речі, на плиті блюдо готується в два рази швидше. Гасіть завжди на слабкому вогні! Успіхів і приємного апетиту!
- Картопля - 5 штук
- Квасоля стручкова - 100-150 грам
- Капуста - 1/4 штуки
- Кабачок - 1 штука
- Оливки - 30 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
- Сіль, приправи - За смаком
- Перець болгарський - 1 штука
- Ковбаски мисливські - 200 грам
Підготуйте продукти, овочі помийте і очистіть.
У чашу мультиварки або в казанок наливаємо масло, обсмажуємо цибулю і часник.
У чашу виливаємо розсіл від оливок, закладаємо порізану кубиками картоплю і квасолю, а зверху укладаємо нашатковану капусту. Ставимо програму "гасіння" з 1 час.
Кабачок поріжте на четвертинки.
Ковбаски порізати на шматочки. Додайте в мультиварку.
Додайте порізані маслини і перець. Додаємо спеції, тушкуємо до кінця програми.
Смачного!