Овочеве рагу в пакеті для запікання
(покроковий рецепт з фото)
Мабуть, це найшвидший спосіб приготувати смачне і корисне рагу з різних овочів, які знайдуться під рукою. Рагу може бути самостійною стравою або як гарнір.
Ніякої особливої інструкції з приготування овочевого рагу в пакеті для запікання немає, просто поріжте овочі, приправити сіллю, поперчіть, додайте пряні трави за смаком, викладіть в пакет і запікайте до готовності.
- Картопля - 2 штуки
- Кабачок - 1 штука
- Перець болгарський - 1 штука
- Стебло селери - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Капуста брокколі - 100 грам
- Брюссельська капуста - 100 грам
- Помідори - 2-3 штук
- Сіль - 10 грам
- Паприка - 1 Чайна ложка
- Масло рослинне - 50 грам
- Зелень петрушки - 10 грам
- Морква - 1 штука
- Сухий базилік - 1 Чайна ложка
Підготуйте інгредієнти.
Картопля наріжте кубиком.
Моркву наріжте по формі на свій розсуд, можна кубиком, а можна фігурним ножем.
Кабачок поріжте кубиками.
Стебло селери подрібніть.
Болгарський перець порізати кубиком.
Брюссельську капусту можна покласти цілком, а можна половинками.
Капусту брокколі поріжте суцвіттями.
Поріжте помідори кубиком або часточками.
Часник подрібніть.
Лук поріжте на свій розсуд кільцями або дрібним кубиком.
Поріжте зелень петрушки.
Складіть всі овочі в пакет для запікання.
Додати сіль, поперчіть, додати перець, пряні трави, наприклад, базилік.
Влийте рослинне масло прямо в пакет.
Струсіть пакет, щоб весь вміст перемішалося між собою, закріпіть пакет затискачем, залишивши трохи повітря в пакеті, покладіть в форму для запікання, відправте в духовку при температурі 180-200 градусів на 45-50 хвилин.
Через 40-50 хвилин рагу готове.
Овочеве рагу відмінно підходить як гарнір, наприклад, до крильцям "бон-бон", які готувалися поруч з овочевим рагу, стільки ж часу за тривалістю.