Оселедець з плавленим сиром
(покроковий рецепт з фото)
Дивно проста і смачна закуска, до того ж, на швидку руку - це оселедець з плавленим сиром в домашніх умовах. Її можна приготувати як в якості перекусу, так і для несподіваних гостей.
Нагодувати велику компанію однієї солоної рибкою досить складно. У таких випадках на допомогу прийде рецепт приготування оселедця з плавленим сиром. Закуска виходить досить ситної і об'ємної. При бажанні можна також додати трохи відвареної моркви, а також улюбленої зелені за смаком.
- Оселедець - 400 грам
- Плавлений сир - 100 грам
- Картопля - 1 штука
- Вершкове масло - 50 грам
1. Рибу потрібно ретельно очистити від кісток і шкірки. В рецепт приготування оселедця з плавленим сиром краще використовувати добре солону, може навіть трохи пересолену рибу. Якщо оселедець малосоленая, тоді потрібно додати в процесі дрібку солі.
2. Паралельно з чищенням риби потрібно відварити картоплю і остудити. Потім нарізати невеликими кубиками.
3. Сирок натерти на середній терці. Краще використовувати спеціальний салатний варіант, щоб він добре терся, або попередньо злегка його заморозити.
4. У чашу блендера відправити рибу і збити до однорідності. Додати туди картоплю і продовжувати збивати.
5. Потім додати сир і знову збити. Також при бажанні цей простий рецепт оселедця з плавленим сиром можна доповнити твердим сиром або вершковим.
6. Фінальним інгредієнтом буде вершкове масло, воно додасть закусці потрібної консистенції.
7. Тепер оселедець з плавленим сиром в домашніх умовах може бути відправлена в холодильник мінімум на пару годин, а лише потім закуску можна подавати до столу (якщо дуже квапся, можна подати і відразу).