Рецепт Оселедець з плавленим сиром фото

Оселедець з плавленим сиром
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Оселедець
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, Фуршет

Дивно проста і смачна закуска, до того ж, на швидку руку - це оселедець з плавленим сиром в домашніх умовах. Її можна приготувати як в якості перекусу, так і для несподіваних гостей.

Нагодувати велику компанію однієї солоної рибкою досить складно. У таких випадках на допомогу прийде рецепт приготування оселедця з плавленим сиром. Закуска виходить досить ситної і об'ємної. При бажанні можна також додати трохи відвареної моркви, а також улюбленої зелені за смаком.

  • Оселедець - 400 грам
  • Плавлений сир - 100 грам
  • Картопля - 1 штука
  • Вершкове масло - 50 грам
оселедець з плавленим сиром - фото крок 1
1. Рибу потрібно ретельно очистити від кісток і шкірки. В рецепт приготування оселедця з плавленим сиром краще використовувати добре солону, може навіть трохи пересолену рибу. Якщо оселедець малосоленая, тоді потрібно додати в процесі дрібку солі.
оселедець з плавленим сиром - фото крок 2
2. Паралельно з чищенням риби потрібно відварити картоплю і остудити. Потім нарізати невеликими кубиками.
оселедець з плавленим сиром - фото крок 3
3. Сирок натерти на середній терці. Краще використовувати спеціальний салатний варіант, щоб він добре терся, або попередньо злегка його заморозити.
оселедець з плавленим сиром - фото крок 4
4. У чашу блендера відправити рибу і збити до однорідності. Додати туди картоплю і продовжувати збивати.
оселедець з плавленим сиром - фото крок 5
5. Потім додати сир і знову збити. Також при бажанні цей простий рецепт оселедця з плавленим сиром можна доповнити твердим сиром або вершковим.
оселедець з плавленим сиром - фото крок 6
6. Фінальним інгредієнтом буде вершкове масло, воно додасть закусці потрібної консистенції.
оселедець з плавленим сиром - фото крок 7
7. Тепер оселедець з плавленим сиром в домашніх умовах може бути відправлена ​​в холодильник мінімум на пару годин, а лише потім закуску можна подавати до столу (якщо дуже квапся, можна подати і відразу).

Схожі рецепти