Рецепт Оселедець в желе фото

Оселедець в желе
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Оселедець
Вегетаріанське харчування, Пісні страви, Веганські страви
На святковий стіл
Холодець

Ще одна цікава закуска, підходить і для новорічного столу. Варіація на тему заливного, тільки з оселедцем, журавлиною і корейської морквою. Дуже смачно, красиво і оригінально!

Рекомендую взяти за основу даний рецепт, - тут велике поле для експерименту! Оселедець можна замінити будь-якою рибою, морква - наприклад, горошком або кукурудзою! пробуйте!

  • Оселедець філе - 1 штука
  • Морква по-корейськи - 50 грам
  • Желатин - 1 Ст. Ложка
  • Вода - 250 мілілітрів
  • Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - За смаком
  • Журавлина - За смаком
  • Зелень - За смаком
оселедець в желе - фото крок 1
1. Залийте желатин водою, залиште для набухання.
оселедець в желе - фото крок 2
2. Потім розчиніть на водяній бані, додайте соєвий соус.
оселедець в желе - фото крок 3
3. Філе оселедця наріжте на смужки, скрутіть кільцем і оберніть зеленою цибулею.
оселедець в желе - фото крок 4
4. Викладіть на дно силіконової формочки. У центр покладіть трохи морквини.
оселедець в желе - фото крок 5
5. По краю покладіть ягоди журавлини.
оселедець в желе - фото крок 6
6. Залийте желатиновой масою.
оселедець в желе - фото крок 7
7. Зверху викладіть залишилася моркву і приберіть в холодильник до повного застигання.
оселедець в желе - фото крок 8
8. Переверніть заливне на тарілку. Смачного!

Схожі рецепти