Оселедець в желе
(покроковий рецепт з фото)
Ще одна цікава закуска, підходить і для новорічного столу. Варіація на тему заливного, тільки з оселедцем, журавлиною і корейської морквою. Дуже смачно, красиво і оригінально!
Рекомендую взяти за основу даний рецепт, - тут велике поле для експерименту! Оселедець можна замінити будь-якою рибою, морква - наприклад, горошком або кукурудзою! пробуйте!
- Оселедець філе - 1 штука
- Морква по-корейськи - 50 грам
- Желатин - 1 Ст. Ложка
- Вода - 250 мілілітрів
- Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Журавлина - За смаком
- Зелень - За смаком

1. Залийте желатин водою, залиште для набухання.

2. Потім розчиніть на водяній бані, додайте соєвий соус.

3. Філе оселедця наріжте на смужки, скрутіть кільцем і оберніть зеленою цибулею.

4. Викладіть на дно силіконової формочки. У центр покладіть трохи морквини.

5. По краю покладіть ягоди журавлини.

6. Залийте желатиновой масою.

7. Зверху викладіть залишилася моркву і приберіть в холодильник до повного застигання.

8. Переверніть заливне на тарілку. Смачного!