Рецепт Оселедець в клярі фото

Оселедець в клярі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Оселедець
Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю , На сніданок
Страви в клярі
Кількість порцій: 5
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Виявляється, оселедець буває не тільки під шубою або у вигляді солоної нарізки. Її можна чудово приготувати і в клярі. Спробуйте поглянути на цю рибу з іншого ракурсу.

Опис приготування:

Для приготування оселедця в клярі спочатку попатраєте її, відріжте голову і зніміть шкіру. Потім приготуйте маринад і помістіть в нього рибу на одну годину. Через годину виберіть оселедець з маринаду, покладіть всередину кожної по дві гілочки петрушки, потім обваляйте в панірувальних сухарях і обсмажте в гарячому маслі. Смачного!

  • Оселедець - 5 штук
  • Яйце - 4 штуки
  • Пучок петрушки - 1 штука
  • Молоко - 0, 5 L
  • Гірчичний - 2 Ст. Ложки
  • Панірувальні сухарі - За смаком
  • Рослинна олія - За смаком (для смаження)
  • Сіль, перець - За смаком
оселедець в клярі - фото крок 1
Випатрайте оселедець, відріжте голову і зніміть шкіру.
оселедець в клярі - фото крок 2
Збийте яйця з гірчицею, додайте молоко, сіль і перець.
оселедець в клярі - фото крок 3
Помістіть в цей маринад рибу, накрийте і залиште на одну годину.
оселедець в клярі - фото крок 4
Виберіть оселедець з маринаду, розмістіть всередину кожної по дві гілочки петрушки, потім обваляйте в панірувальних сухарях і обсмажте в гарячому маслі. Шар масла на сковороді повинен бути близько 1 см. Як гарнір приготуйте картопляне пюре і подайте на стіл в гарячому вигляді.

Схожі рецепти