Оселедець по-домашньому
(покроковий рецепт з фото)
Простий рецепт приготування оселедця по-домашньому до вечері. Таку оселедець можна зберігати в холодильнику не більше доби.
Розуміння seledochku філе, поріжте невеликими шматочками. Приготуйте для маринаду майонез, цибуля, спеції. Маринують оселедець не менше 30-40 хвилин в холодильнику. Подавайте до столу охолодженою. Хай щастить!
- Оселедець с / c - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Гірчиця zernistaya - 0, 5-1 чайних ложки
- Перець чорний мелений - 1 щіпка
- Кріп свіжий - За смаком
- Майонез - 1 Ст. Ложка

Підготуйте продукти.

Оселедець обробити на філе. Видаліть шкіру, нутрощі, максимально - кістки. Поріжте філе на шматочки.

Поріжте цибулю тонкими півкільцями. Пам'ятайте його трохи руками, щоб пом'якшав.

Візьміть глибоку посудину. Складіть оселедець, цибуля, кріп, спеції, майонез.

Перемішайте ретельно закуску. Поставте в холодильник на 30-40 хвилин. Готово!