Омлет з помідорами (майстер клас)
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 1
Час приготування: 15 хв.
Я цьому рецепті я покажу, як приготувати омлет з помідорами (майстер клас). Це легке і смачне блюдо для сніданку або вечері порадує будь-якого члена сім'ї. Отже, дивимося!
Опис приготування:
Всього за 10-15 хвилин у вас на столі смачний сніданок! Подавати його можна в порційних сковородочки або в звичайних столових тарілочках. Ніжна сирна скоринка, всередині соковитий омлет і шматочки помідорів…. Смачно ж! Завдяки вершковому маслу та вершків у складі у нього ніжний молочний смак. А помідори встигають приготуватися, але не втратити форму, адже омлет повільно нудиться на чавунній сковороді. Хай щастить!
- Яйце - 2-3 штук
- Помідор - 1 штука
- Вершки (молоко) - 30 мілілітрів
- Вершкове масло - 15 грам
- Сир - 30 грам
- Сіль, чорний перець - За смаком
- Кріп - За смаком (по бажанню)
Підготуйте продукти. Залежно від вашого апетиту на одну порцію візьміть два або три великих яйця. Вимийте ретельно яйця і помідор. Приступимо!
Віночком яйця змішайте з вершками, сіллю і перцем чорним меленим. Натріть сир крупно або дрібно. Помідори поріжте шматочками. Якщо шкірка помідора жорстка, то краще її зняти, мої помідори ніжні і тільки з грядки, я цей крок пропустила.
Змастіть сковороду вершковим маслом, обсмажте помідори буквально одну хвилину, вогонь сильний. Влити омлет, зверху посипте зеленню, розподіліть тертий сир. Зменшіть вогонь до мінімуму і млоїте омлет під кришкою до готовності.
Омлет з помідорами готовий! Смачного!