Омлет з лососем
(покроковий рецепт з фото)
Омлет - блюдо з яєць, молока і масла з начинкою або без неї. В нашу начинку для омлету ми додамо лосось, болгарський перець і ріпчасту цибулю. Вийде ароматне ситне блюдо для прекрасного сніданку.
Омлет з лососем - відмінний вибір для ситного і корисного сніданку. Зробіть до нього тости і нагодуйте всю сім'ю.
- Лосось, філе - 350 грам
- Яйця - 5-6 грам
- Молоко - 1/3 склянки
- Вершкове масло - 50 грам
- Болгарський перець - 1 штука
- Цибулина - 1 штука (маленька)
- Сіль, перець - - За смаком
1. Промийте лосось.
2. Акуратно гострим ножем зніміть з філе лосося шкірку.
3. Прощупайте філе і виберіть кістки, якщо вони естью
4. Наріжте філе невеликими кубиками. Очистіть і промийте болгарський перець, очистіть цибулину. Перець і цибулю наріжте кубиками. У сковороді на середньому вогні нагрівайте масло і обсмажте, помішуючи, лосось, перець і цибулю.
5. Готову начинку омлету посоліть, поперчіть і викладіть на тарілку.
6. Яйця в мисочці легко збийте з молоком, сіллю і перцем. На середньому вогні посмажте омлет.
7. На одну половинку омлету розподіліть начинку з лосося, перцю і цибулі, другою половинкою накрийте. Омлет з лососем готовий! Смачного!