Рецепт Омлет з креветками фото

Омлет з креветками
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Яйця
Дієтичне харчування
На обід , На швидку руку , На сніданок
Омлет
Кількість порцій: 2
Час приготування: 25 хв.

Омлет тим і хороший, що його можна приготувати на будь-який смак в залежності від того, що до нього додати. Ну а цей чудовий рецепт сподобається всім, хто любить вишуканий смак креветок.

Опис приготування:

Більшість вважає, що омлет - це споконвіку російське блюдо, проте, це не так, і вперше він з'явився на території Франції. Тому у кожного поважаючого себе французького кухаря є свій власний спосіб його приготування. Я, на жаль, не професіонал суперкласу, але і у мене є один дуже цікавий рецепт, і сьогодні я поділюся їм з вами і розповім, як зробити омлет з креветками. Ця страва неймовірно смачне, а завдяки додаванню креветок ще й вишукане, загалом, будь-який французький кухар позаздрить. І що найголовніше на приготування такого омлету у нас піде всього пару хвилин, так що ви швидко і легко зробите собі чудовий сніданок з цим простим рецептом омлету з креветками.

  • Яйце - 4 штуки
  • Креветки коктейльні - 100 грам
  • Молоко - 1 Ст. Ложка
  • Зелень свіжа подрібнена - 3 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
  • Перець чорний мелений - - За смаком
  • Сіль - - За смаком
омлет з креветками - фото крок 1
У глибокій мисці змішуємо яйця і молоко, додаємо сіль і чорний мелений перець, збиваємо.
омлет з креветками - фото крок 2
Нарізаємо кільцями білу частину цибулі.
омлет з креветками - фото крок 3
Подрібнюємо свіжу зелень.
омлет з креветками - фото крок 4
У сковороду наливаємо оливкову олію, додаємо вершкове і ставимо на середній вогонь. Чекаємо, поки вершкове масло повністю розтане.
омлет з креветками - фото крок 5
Викладаємо на сковороду кільця цибулі і смажимо протягом хвилини.
омлет з креветками - фото крок 6
Попередньо розморожені і очищені креветки так само викладаємо на сковороду, смажимо підлогу хвилинки.
омлет з креветками - фото крок 7
Збільшуємо вогонь до максимуму і виливаємо на сковороду яєчну суміш. Обсмажуємо омлет, постійно помішуючи його лопаткою, до повної готовності. Вимикаємо вогонь і викладаємо омлет на тарілки, посипаємо подрібненою зеленню. Смачного!

Схожі рецепти