Омлет з креветками
(покроковий рецепт з фото)
Омлет тим і хороший, що його можна приготувати на будь-який смак в залежності від того, що до нього додати. Ну а цей чудовий рецепт сподобається всім, хто любить вишуканий смак креветок.
Більшість вважає, що омлет - це споконвіку російське блюдо, проте, це не так, і вперше він з'явився на території Франції. Тому у кожного поважаючого себе французького кухаря є свій власний спосіб його приготування. Я, на жаль, не професіонал суперкласу, але і у мене є один дуже цікавий рецепт, і сьогодні я поділюся їм з вами і розповім, як зробити омлет з креветками. Ця страва неймовірно смачне, а завдяки додаванню креветок ще й вишукане, загалом, будь-який французький кухар позаздрить. І що найголовніше на приготування такого омлету у нас піде всього пару хвилин, так що ви швидко і легко зробите собі чудовий сніданок з цим простим рецептом омлету з креветками.
- Яйце - 4 штуки
- Креветки коктейльні - 100 грам
- Молоко - 1 Ст. Ложка
- Зелень свіжа подрібнена - 3 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Перець чорний мелений - - За смаком
- Сіль - - За смаком