Омлет з ковбасою
(покроковий рецепт з фото)
Якщо у вашому холодильнику немає ні м'яса, ні делікатесів, не турбуйтеся, адже навіть з кількох звичайних продуктів можна приготувати дуже смачний і поживний сніданок.
Звичайно, основний плюс цього простого рецепту омлету з ковбасою - це його економічність і простота приготування. Але з мого життєвого досвіду можу сказати, що деякі чоловіки вважають за краще ось таке просте блюдо будь-яким, навіть найвишуканішим, ласощі. Наприклад, мій чоловік завжди радіє як дитина, коли я готую йому ось такий омлет, він наминає його за лічені секунди, а потім сидить задоволений як кіт. Тому для мене цей рецепт приготування омлету з ковбасою справжня знахідка, адже з ним я дуже швидко і з мінімальною кількістю інгредієнтів можу приготувати повноцінний ситний сніданок своєму чоловікові.
- Яйце - 2 штуки
- Молоко - 1/3 склянки
- Ковбаса - 150 грам (варена і копчена )
- Часник - 2 зубчики
- Зелень свіжа - 30-40 грам
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
У глибоку миску розбиваємо яйця.
Вливаємо 1/3 склянки молока.
Солимо, додаємо спеції за смаком і гарненько збиваємо до однорідного стану.
Нарізаємо ковбасу на невеликі шматочки, подрібнюємо свіжу зелень, а часник нарізаємо пластинками.
У сковороду наливаємо рослинне масло і обсмажуємо на ньому ковбасу і часник.
Тепер заливаємо на сковороду приготовлену яєчну суміш, накриваємо кришкою і готуємо омлет до повного його застигання.
Для 2 хвилини до готовності посипаємо омлет подрібненою зеленню. Ну а потім приступаємо до поїдання. Приємного всім апетиту!