Омлет з лисичками і ковбасою
(покроковий рецепт з фото)
Як приготувати ситний і смачний сніданок на швидку руку? Відповідь перед вами - омлет з ковбасою і грибами лисичками. Мінімум часу, максимум задоволення від смачного і ситного страви.
Моментальний і дуже смачний омлет на всі випадки життя. Змішайте яйця з молоком і сіллю, вилийте на сковорідку і дайте трохи прихопити. Додайте злегка обсмажену ковбасу з грибами і тертий сир. Зачекайте, поки розплавиться сир, і стільчик для годування. Смачного!
- Ковбаса - 30 грам
- Мариновані лисички - 40 грам
- Яйце - 2 штуки
- Молоко - 2 Ст. Ложки
- Сир - 40 грам
- Вершкове масло - 15 грам
- Сіль - За смаком
Поріжте ковбасу і гриби
Злегка обсмажте їх на сковороді.
Стільком людям яйця з молоком і сіллю. Вилийте їх в іншу сковорідку і дайте трохи прихопити. Потім додайте ковбасу з грибами і тертий сир.
За допомогою лопатки подверніте омлет і через пару хвилинок зніміть з вогню і подайте на стіл.