Омлет в духовці з ковбасою
(покроковий рецепт з фото)
У Вас вийде приготувати ситний і смачний сніданок, використовуючи простий рецепт омлету в духовці з ковбасою!
Класичний рецепт омлету в духовці з ковбасою, півгодини часу і Ви приготуєте сніданок для всієї родини. Під час готування я використовувала сирокопчену ковбасу, так у омлету виходить більш контрастний смак, ковбасу краще порізати дрібними шматочками, щоб вона була лише доповненням до основної страви. Пропоную Вам свій рецепт омлету в духовці з ковбасою з фото для наочності. Приємного вам апетиту!
- Яйце - 5 штук
- Молоко - 250 мілілітрів
- Ковбаса - 150-200 грам
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Зелень кропу - За смаком
У миску вбиваємо 5 яєць.
Вливаємо 1 стакан молока. Додаємо сіль і перець за смаком. Перемішуємо вінчиком, але не збиваємо.
Шматочками нарізаємо ковбасу.
Форму для випікання змащуємо вершковим маслом. На дно викладаємо ковбасу і заливаємо яєчно-молочною сумішшю трохи більше половини, так як при випіканні омлет підніметься.
Випікаємо в духовці, розігрітій до 200 градусів 20-30 хвилин. Духовку під час готування не відкриваємо хвилин 15. Омлет подаємо до столу, посипавши зеленню.