Омлет з ікрою
(покроковий рецепт з фото)
Ви думаєте, що яйця добре поєднуються тільки з м'ясом, овочами і сиром? Спробуйте щось зовсім незвичайне, - приготувавши омлет з ікрою в домашніх умовах.
Рецепт приготування омлету з ікрою досить простий і підійде навіть для початківців кулінарів. Ця страва може стати відмінним святковим сніданком - швидким і неймовірно вишуканим.
- Яйця - 3 штуки
- Молоко - 50-100 мілілітрів
- Борошно - 2-3 Ст. Ложок
- Сіль - 1 щіпка
- Вода - 2-3 Ст. Ложок
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Ікра - 50 грам
1. В даному випадку буде дуже класичний рецепт омлету з ікрою, приготований з звичних інгредієнтів. При бажанні можна доповнити його улюбленими спеціями і внести власні корективи. Омлет краще робити не дуже пишним, без додавання соди.
2. Отже, все дуже просто. Для початку необхідно збити яйця з дрібкою солі. Додати молоко і продовжувати збивати. Щоб омлет був не надто щільним і більш повітряним, влити трохи води. Всипати просіяне борошно маленькими пучками і продовжувати збивати, щоб не утворилися грудочки.
3. На сковороді розігріти трохи вершкового масла. Безумовно, можна використовувати і рослинне, проте в поєднанні з ікрою краще буде вершкове. Акуратно вилити приготовлену яєчну суміш на сковороду і накрити кришкою. Смажити на середньому вогні.
4. Коли верх омлету трохи схопиться, за допомогою лопатки перевернути його, і смажити з другої сторони ще пару хвилин.
5. За цей час можна підготувати ікру. Коли омлет готовий, викласти його на тарілку і зверху прикрасити 1-2 столовими ложками ікри (можна додати і більше, зрозуміло). При бажанні омлет з ікрою в домашніх умовах можна доповнити також свіжою зеленню, заздалегідь подрібненої. Ця страва точно стане одним з найбільш смачний варіантів такого простого, на перший погляд, омлет.