Омлет в духовці з помідорами
(покроковий рецепт з фото)
Дуже простий і смачний омлет, приготований в духовці. За рахунок обсмаженої цибулі і помідорів омлет виходить досить ситним. Приготувати його можна не тільки на сніданок, але і на легку вечерю.
Як зробити омлет в духовці з помідорами в домашніх умовах? Нічого складного, просто обсмажуємо цибулю і помідори на сковороді, перекладаємо їх у жароміцних форму, присипаємо тертим сиром і заливаємо яєчною сумішшю. Запікаємо омлет 30 хвилин при температурі 180-190 градусів. Хай щастить!
- Помідор - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Сир твердий - 30 грам
- Орегано - За смаком
- Яйця - 4 штуки
- Молоко - 2 Ст. Ложки
- Масло рослинне - За смаком
- Сіль - За смаком
Поріжте кільцями цибулю і обсмажте його на рослинному маслі, додайте орегано за смаком.
Помідори ріжемо кружальцями, злегка обсмажуємо.
Кладемо в форму для запікання цибулю, зверху помідори. Присипаємо тертим сиром.
Яйця збийте з молоком, додайте сіль. Залийте яєчну суміш у форму до овочами сиру. Запікайте в духовці 30 хвилин, температура 180 градусів.
Смачного!