Омлет по-кузбасівській
(покроковий рецепт з фото)
Омлет по-кузбасівській - блюдо з ресторанного меню, з яким варто повозитися. Воно гідно зайняти почесне місце навіть на святковому столі - настільки ефектно воно виглядає і смачно їсть!
Дуже незвичайне, смачне і ніжне блюдо. Запевнюю вас - з ним варто повозитися. Рецепт приготування омлету по-кузбасівській не зовсім простий, але вийшло блюдо виходить таким соковитим і смачним, що вам захочеться приготувати його ще не раз. Сподіваюся, що рецепт омлету по-кузбасівській з фото допоможе вам в процесі приготування і у вас вийде справжній кулінарний шедевр
- Яйця - 6 штук
- Фарш курячий - 250 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Масло рослинне - 12 чайних ложок(10 ложок - для омлету, інше для смаження)
- Вода - 12 чайних ложок(10 ложок для омлету, 2 ложки - для кляра)
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка (половина солі - для омлетів, половина - для фаршу)
- Перець чорний мелений - 2-3 Щепоток
Ретельно розмішуємо до однорідності 10 яєць, 10 чайних ложок рослинного масла і 10 чайних ложок води і 0, 5 чайної ложки солі.
З отриманої маси випікаємо тонкі млинчики-омлети. У мене вийшло 12 штук. Сковорідку перед випіканням кожного омлету необхідно злегка змащувати рослинною олією.
Готуємо начинку для омлетів. Чистий цибулю, дрібно ріжемо і підсмажуємо до золотистого кольору. Додаємо цибулю в курячий фарш, солимо і перчимо, добре перемішуємо.
Викладаємо на кожен омлет по столовій ложці фаршу і загортаємо конвертиком.
Dyelyayem кляр. Відокремлюємо жовтки від білків і змішуємо з борошном і водою. Білки збиваємо окремо і потім з'єднуємо всі інгредієнти.
Вмочуємо кожен конвертик в кляр і обсмажуємо з усіх боків.
Складаємо все підготовлені омлети в посуд для запікання і відправляємо в духовку пропектися хвилин на 20 при температурі 18- градусів.