Рецепт Омлет «фу янг» фото

Омлет «фу янг»
(покроковий рецепт з фото)

Китайська кухня
Яйця
Рецепти для схуднення
На обід, На швидку руку
Омлет

Омлет "фу Янг" відноситься до китайської кухні. Готується він з вареної куркою і капустою. Бажано - на арахісове олії, але можна і на звичайному. Подається зі спеціальним соусом. Ділюся рецептом!

Так як омлет "фу Янг" готується з куркою і таким розмаїттям овочів, його цілком можна подати, як полуденок або легкий обід. Так само добре він підійде для вечері, оскільки це дуже легке блюдо. Виділіть з ранку 20 хвилин для приготування омлету і ситно поснідайте. Готуйте з задоволенням!

  • Яйця - 6 штук
  • Зелень - За смаком (я додаю паростки бобів, так як в оригіналі використовують саме їх.)
  • Пучок зеленої цибулі - 1 штука
  • Білокачанна капуста - 0, 25 штуки
  • Варена курка - 200 грам
  • Арахісове масло - 3 Ст. Ложки
  • Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
  • Оцет - 2 чайних ложки
  • Цукор - 2 чайних ложки
  • Вода - 2 Ст. Ложки
  • Кукурухний крохмаль - 1 Ст. Ложка
омлет
Капусту дрібно наріжте, зелену цибулю нарубати, курку наріжте маленькими шматочками. Перемішайте овочі і курку, полийте соєвим соусом. Збийте яйця і додайте в чашку до овочів і курки.
омлет
На сковороді розігрійте арахісове масло. Вилийте суміш з чашки і обсмажуйте з двох сторін до рум'яної скоринки.
омлет
Змішайте соєвий соус, цукор і оцет в каструлі. Додайте трохи води. Потім кукурудзяний крохмаль. Варіть на повільному вогні соус до тих пір, поки крохмаль не розчиниться і соус не загусне.
омлет
Подавайте омлет "фу Янг" з соусом. Смачного.

Схожі рецепти