Омлет «фу янг»
(покроковий рецепт з фото)
Омлет "фу Янг" відноситься до китайської кухні. Готується він з вареної куркою і капустою. Бажано - на арахісове олії, але можна і на звичайному. Подається зі спеціальним соусом. Ділюся рецептом!
Так як омлет "фу Янг" готується з куркою і таким розмаїттям овочів, його цілком можна подати, як полуденок або легкий обід. Так само добре він підійде для вечері, оскільки це дуже легке блюдо. Виділіть з ранку 20 хвилин для приготування омлету і ситно поснідайте. Готуйте з задоволенням!
- Яйця - 6 штук
- Зелень - За смаком (я додаю паростки бобів, так як в оригіналі використовують саме їх.)
- Пучок зеленої цибулі - 1 штука
- Білокачанна капуста - 0, 25 штуки
- Варена курка - 200 грам
- Арахісове масло - 3 Ст. Ложки
- Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
- Оцет - 2 чайних ложки
- Цукор - 2 чайних ложки
- Вода - 2 Ст. Ложки
- Кукурухний крохмаль - 1 Ст. Ложка

Капусту дрібно наріжте, зелену цибулю нарубати, курку наріжте маленькими шматочками. Перемішайте овочі і курку, полийте соєвим соусом. Збийте яйця і додайте в чашку до овочів і курки.

На сковороді розігрійте арахісове масло. Вилийте суміш з чашки і обсмажуйте з двох сторін до рум'яної скоринки.

Змішайте соєвий соус, цукор і оцет в каструлі. Додайте трохи води. Потім кукурудзяний крохмаль. Варіть на повільному вогні соус до тих пір, поки крохмаль не розчиниться і соус не загусне.

Подавайте омлет "фу Янг" з соусом. Смачного.