Оливкова закуска на лаваші
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування дуже незвичайних канапе, основою яких служить не традиційний крекер, а свіжий лаваш.
Не всім до душі хрустка основа канапе з крекерами. Якщо ви любите використовувати для мініатюрних бутербродів багети або невеликі шматочки тостів, то вам напевно сподобається цей рецепт.
- Шматочок лаваша - 1 штука
- Оливковою закуски - 1 Ст. Ложка
- Шматочок кабачка - 1 штука
- Часнику - 1 зубчик
1. Поріжте або порвіть руками лаваш на шматочки, чималі, щоб утримати шматочок кабачка.
2. Підрум'яньте на сковорідці або на грилі кабачок, порізану кружальцями і злегка підсолений, а також часник цілими часточками.
3. Зробіть оливкову закуску, перемолу в кухонному комбайні чорні оливки з невеликою кількістю оливкової олії, зелені і лимонного соку.
4. На готовий шматочок лаваша намажте оливкову закуску щедрим шаром.
5. Зверху закуски викладайте шматок кабачка і на самий верх помістіть часник. Оригінальні і дуже смачні канапе готові. Повірте, ваші гості так захопляться ними, що вам доведеться ще раз піти на кухню, щоб зробити побільше мініатюрних бутербродів.