«Олів'є постімперська»
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні ми приготуємо з вами смачний і поживний салат "олів'є по-царськи" . Готувати салат досить просто, виходить він дивовижним. На мій погляд, ця версія олів'є найвдаліша.
Готуємо "олів'є" з куркою, з креветками, з традиційним набором овочів. Результат вас просто вразить, неодмінно приготуйте цей олів'є для своїх гостей. Для заправки використовуємо майонез, можна домашнього приготування. Що ж, давайте приступати швидше до процесу.
- Креветки - 150 грам
- Куряче філе - 150 грам
- Солоні огірки - 100 грам
- Горошок - 100 грам (консервований)
- Морква варена - 80 грам
- Картопля варена - 80 грам
- Курячі яйця - 2 штуки
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Слідом наріжте варену моркву кубиками і перекладіть в салат.
Заправте салат майонезом, сіль і перець додайте за смаком. Перемішайте все і подавайте салат до столу.