Рецепт «Олів'є постімперська» фото

«Олів'є постімперська»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Креветки, Морепродукти
Дієтичне харчування
На вечерю, На святковий стіл
Салати, Салат олів'є

Сьогодні ми приготуємо з вами смачний і поживний салат "олів'є по-царськи" . Готувати салат досить просто, виходить він дивовижним. На мій погляд, ця версія олів'є найвдаліша.

Готуємо "олів'є" з куркою, з креветками, з традиційним набором овочів. Результат вас просто вразить, неодмінно приготуйте цей олів'є для своїх гостей. Для заправки використовуємо майонез, можна домашнього приготування. Що ж, давайте приступати швидше до процесу.

  • Креветки - 150 грам
  • Куряче філе - 150 грам
  • Солоні огірки - 100 грам
  • Горошок - 100 грам (консервований)
  • Морква варена - 80 грам
  • Картопля варена - 80 грам
  • Курячі яйця - 2 штуки
  • Майонез - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
Слідом наріжте варену моркву кубиками і перекладіть в салат.
Заправте салат майонезом, сіль і перець додайте за смаком. Перемішайте все і подавайте салат до столу.

Схожі рецепти