Оладки з нуту
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную приготувати млинці з нутовой борошна. Рецепт дуже простий, в ньому можна експериментувати з начинкою, отримуючи кожного разу новий смак. Оладки виходять м'якими, соковитими і дуже смачними.
Докладніше, як приготувати млинці з нуту, я розповім нижче. Начинку в рецепті можна вибирати на свій смак. Наприклад, замінити петрушку на шпинат, а томати консервованою кукурудзою або грибами. Якщо хочете зробити оладки більш дієтичними, обсмажте їх на сухий антипригарной сковороді. Такі оладки - хороший варіант для здорового сніданку, адже нут багатий білком і містить тільки корисні жири.
- Нутовая борошно - 100 грам
- Вода - 180-200 мілілітрів
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1/3 чайних ложки
- Часник порошковий - 1/3 чайних ложки
- Лук порошковий - 1/3 чайних ложки
- Копчена паприка - 1/3 чайних ложки
- Петрушка - 1/3 пучка
- Помідори - 50-70 грам

Підготуйте інгредієнти.

Змішайте в мисці борошно, розпушувач і всі спеції.

Додайте воду і замісити однорідне тісто.

Помідори наріжте кубиками, зелень дрібно порубати. Додайте в миску з тестом і перемішайте.

Нутовая оладки готові, смачного!