Окрошка з шинкою
(покроковий рецепт з фото)
Окрошка - найкраще з перших страв, яке обов'язково має бути присутнім у вашому літньому меню. Не забувайте і про варіант, як приготувати окрошку з шинкою.
Щоб приготувати окрошку з шинкою в домашніх умовах, відваріть картоплю, яйця. Наріжте дрібними кубиками овочі, подрібніть зелень. Змішайте всі інгредієнти між собою, заправте майонезом і спеціями. Залийте сироваткою і подавайте до столу.
- Шинка - 300 грам
- Куряче яйце - 5 штук
- Картопля - 300 грам
- Редис - 200 грам
- Огірок - 300 грам
- Горошок зелений - 200 грам
- Цибуля зелена - 30 грам
- Петрушка - 30 грам
- Кріп - 30 грам
- Крем - 200 грам
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
- Сироватка - 1 літр
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Чорний перець - 1/2 чайних ложки
Картоплю відварити протягом 30 хвилин, остудіть трохи, очистіть. Яйця відварити протягом 5 хвилин, остудіть в холодній воді, очистіть. Злийте маринад з консервованого зеленого горошку. Зелень, огірки і редиску вимийте. Шинку наріжте дрібними кубиками.
Також наріжте овочі та яйця. Зелень подрібніть. З'єднайте всі в глибокій мисці, посоліть і поперчіть за смаком, перемішайте. Додайте сметану і сироватку, перемішайте.
Смачного!