Окрошка на молоці
(покроковий рецепт з фото)
Моя свекруха часто готує окрошку на молоці. Ось і чоловікові вона полюбилася. Я її зазвичай роблю на кислому молоці. Інші інгредієнти - як в класичному рецепті окрошки: овочі, варене м'ясо, зелень.
Таку окрошку на молоці можна подавати і як закуску, і в якості першої страви. Відмінно вона підходить і в полудень. Кисле молоко можете приготувати самостійно або купити готову в магазині.
Молочну окрошку почніть робити з приготування яловичини. А далі слідуйте по мною зазначеним пунктам. Отже, як приготувати окрошку на молоці, покроковий рецепт:
1. Отже, відваріть яловичину в підсоленій воді. Нехай охолоне. Потім порубати її кубиками.
2. Відваріть яйце круто. Відкладіть, нехай остигає.
3. Промийте і подрібніть цибулю і кріп.
4. Огірок промийте, зніміть шкірку, наріжте кубиками.
5. Нарізані продукти покладіть в кисле молоко, потім додайте сіль і цукор. Все добре перемішайте. Цукор можете не додавати, хоча мені дуже подобається, коли відчувається ледь помітна солодкість.
6. Яловичину розкладіть порційно по тарілках.
7. Yaytso чистий, поріжте довільно. Також відправляйте в тарілки.
8. Залийте в тарілки підготовлений суп. До столу подавайте зі сметаною.
Смачного!
- Кисле молоко - 300 грам
- Огірок - 1-2 штук
- Цибуля зелена (пучок) - 1 штука
- Цукор - 50 грам (можна не додавати.)
- Крем - 40 грам
- Яйце - 1 штука
- Варена яловичина - 100 грам
- Сіль - - За смаком
- Кріп - - За смаком
Молочну окрошку почніть робити з приготування яловичини. А далі слідуйте по мною зазначеним пунктам. Отже, як приготувати окрошку на молоці, покроковий рецепт:
1. Отже, відваріть яловичину в підсоленій воді. Нехай охолоне. Потім порубати її кубиками.
2. Відваріть яйце круто. Відкладіть, нехай остигає.
3. Промийте і подрібніть цибулю і кріп.
4. Огірок промийте, зніміть шкірку, наріжте кубиками.
5. Нарізані продукти покладіть в кисле молоко, потім додайте сіль і цукор. Все добре перемішайте. Цукор можете не додавати, хоча мені дуже подобається, коли відчувається ледь помітна солодкість.
6. Яловичину розкладіть порційно по тарілках.
7. Yaytso чистий, поріжте довільно. Також відправляйте в тарілки.
8. Залийте в тарілки підготовлений суп. До столу подавайте зі сметаною.
Смачного!