Рецепт Окрошка на молоці фото

Окрошка на молоці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти, Кисле молоко
Дієтичне харчування, Пісні страви
На обід
Супи, Холодні супи, Окрошка

Моя свекруха часто готує окрошку на молоці. Ось і чоловікові вона полюбилася. Я її зазвичай роблю на кислому молоці. Інші інгредієнти - як в класичному рецепті окрошки: овочі, варене м'ясо, зелень.

Таку окрошку на молоці можна подавати і як закуску, і в якості першої страви. Відмінно вона підходить і в полудень. Кисле молоко можете приготувати самостійно або купити готову в магазині.

Молочну окрошку почніть робити з приготування яловичини. А далі слідуйте по мною зазначеним пунктам. Отже, як приготувати окрошку на молоці, покроковий рецепт:

1. Отже, відваріть яловичину в підсоленій воді. Нехай охолоне. Потім порубати її кубиками.

2. Відваріть яйце круто. Відкладіть, нехай остигає.

3. Промийте і подрібніть цибулю і кріп.

4. Огірок промийте, зніміть шкірку, наріжте кубиками.

5. Нарізані продукти покладіть в кисле молоко, потім додайте сіль і цукор. Все добре перемішайте. Цукор можете не додавати, хоча мені дуже подобається, коли відчувається ледь помітна солодкість.

6. Яловичину розкладіть порційно по тарілках.

7. Yaytso чистий, поріжте довільно. Також відправляйте в тарілки.

8. Залийте в тарілки підготовлений суп. До столу подавайте зі сметаною.

Смачного!

  • Кисле молоко - 300 грам
  • Огірок - 1-2 штук
  • Цибуля зелена (пучок) - 1 штука
  • Цукор - 50 грам (можна не додавати.)
  • Крем - 40 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Варена яловичина - 100 грам
  • Сіль - - За смаком
  • Кріп - - За смаком
Таку окрошку на молоці можна подавати і як закуску, і в якості першої страви. Відмінно вона підходить і в полудень. Кисле молоко можете приготувати самостійно або купити готову в магазині.

Молочну окрошку почніть робити з приготування яловичини. А далі слідуйте по мною зазначеним пунктам. Отже, як приготувати окрошку на молоці, покроковий рецепт:

1. Отже, відваріть яловичину в підсоленій воді. Нехай охолоне. Потім порубати її кубиками.

2. Відваріть яйце круто. Відкладіть, нехай остигає.

3. Промийте і подрібніть цибулю і кріп.

4. Огірок промийте, зніміть шкірку, наріжте кубиками.

5. Нарізані продукти покладіть в кисле молоко, потім додайте сіль і цукор. Все добре перемішайте. Цукор можете не додавати, хоча мені дуже подобається, коли відчувається ледь помітна солодкість.

6. Яловичину розкладіть порційно по тарілках.

7. Yaytso чистий, поріжте довільно. Також відправляйте в тарілки.

8. Залийте в тарілки підготовлений суп. До столу подавайте зі сметаною.

Смачного!

Схожі рецепти