Огірки в пікантному соусі
(покроковий рецепт з фото)
Для любителів огірків хочу запропонувати відмінну закуску, в міру гостру і дуже ароматну. Готується вона просто і швидко, беручи до уваги часу перебування в холодильнику.
Ця закуска привнесе різноманітність в ваш повсякденний раціон. А також відмінно підійде на святковий стіл. Огірки в маринаді зберігають свіжість, а морква доповнює їх смак. Якщо ви любите страви по-гостріше, то додайте в маринад гострий, пекучий перець.
- Огірок свіжий - 500 грам
- Морква - 100 грам
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Оцет - 1 Ст. Ложка
- Часник - 2-3 зубчиків
- Соняшникова олія - 30 мілілітрів
Огірки помийте, ображати хвостики і наріжте брусочками.
Морква очистіть, помийте і наріжте соломкою. Зручно це зробити за допомогою терки для корейської моркви.
Додайте моркву в миску з огірками.
Приготуйте маринад. Часник очистіть, помийте і подрібніть. Викладіть в миску.
Додайте сіль і цукор.
Наливати 9% оцет.
І соняшникову олію.
Перемішайте всі інгредієнти маринаду.
Залийте маринадом огірки з морквою.
Все добре перемішайте. Поставте огірки в холодильник на 4 годину. Але якщо не терпиться, тобто вже можна і через 30-40 хвилин.
Огірки в пікантному маринаді готові. Подавайте на закуску.