Рецепт Нут з яловичиною і овочам фото

Нут з яловичиною і овочам
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
М'ясо , Овочі , Бобові , Яловичина , Помідор
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Моєму чоловікові дуже подобається це просте, але таке смачне і ситне блюдо: ніжне м'ясо і нут на гарнір. Приготуйте нут з яловичиною та овочами для вашого улюбленого і отримаєте заслужені компліменти.

Опис приготування:

Таке блюдо можна приготувати в казані або мультиварці. Можна використовувати і консервований відварений нут. Тоді його в каструлю треба додати хвилин за 20 до закінчення приготування. В результаті у вас вийде ароматне, ніжне м'ясо, і корисний нут на гарнір. Готуйте з користю і задоволенням!

  • Гайка - 1 Склянка (замочений)
  • Яловичина - 500 грам
  • Цибуля - 2 штуки
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Лечо - 1 Склянка
  • Помідор - 500 мілілітрів (у власному соку)
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
  • Паприка - 1 Чайна ложка
  • Перець мелений - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
нут з яловичиною і овочам - фото крок 1
Нут замочіть в в 1 л води на кілька годин, найкраще на ніч, злийте воду, очистіть від плівок. М'ясо промийте, обсушити і наріжте на шматочки товщиною 2 см. Цибулю і часник очистіть.
нут з яловичиною і овочам - фото крок 2
Мультиварку включите в режимі"Жарка" . Обсмажте шматочки м'яса на розігрітій олії до рум'яної скоринки протягом 5-7 хвилин. Додати сіль за смаком.
нут з яловичиною і овочам - фото крок 3
Додайте подрібнену цибулю і часник, обсмажуйте протягом 3 хвилин.
нут з яловичиною і овочам - фото крок 4
У блендері подрібніть очищені від шкірки томати, лечо, спеції і томатний сік. Влийте соус до м'яса.
нут з яловичиною і овочам - фото крок 5
Додати гайка. Гасіть в режимі"Гасіння" протягом 1, 5 годину.
нут з яловичиною і овочам - фото крок 6
Готовий нут з яловичиною подавайте зі свіжою зеленню. Смачного!

Схожі рецепти