Нут з м'ясом в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Мультиварка хороша тим, що в ній швидко розварюються продукти. Навіть такі як нут, який на плиті довелося б варити довгі години. Завдяки цьому страви набувають неповторного смаку.
Смачне і корисне блюдо. Поріжте м'ясо і цибулю, потріть моркву. Овочі протушкувати в чаші мультиварки, потім додайте курятину і обсмажте разом хвилин 10. Після цього додайте попередньо замочений нут, стакан води і включайте режим гасіння на 1 час. Далі додайте в мультиварку порізану кубиками гарбуз, посоліть блюдо і тушкуйте ще 1 годину до готовності. На стіл подайте зі свіжою зеленню. Смачного!
- Гайка - 250 грам
- Куряче м'ясо - 300 грам
- Гарбуз - 1 кілограм
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Кмин - 1 Чайна ложка
- Каррі - 1 Чайна ложка
- Паприка - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Мелений перець - 0, 5 чайних ложки
- Вода - 1 Склянка
Нут попередньо замочіть у воді на 3-4 годину.
Куряче м'ясо наріжте шматочками.
Лук поріжте, морква потріть і разом протушкувати в мультиварці в режимі смаження.
Потім додайте курятину і обсмажте разом хвилин 10. Після цього додайте нут, стакан води і включайте режим гасіння на 1 час.
Далі додайте в мультиварку порізану кубиками гарбуз, посоліть блюдо і тушкуйте ще 1 годину до готовності. При подачі додайте трохи свіжої зелені.