Рецепт Ніжний мус «тірамісу» фото

Ніжний мус «тірамісу»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти, Вершки, Какао, Сир, Шоколад, Маскарпоне
ПП рецепти
На полуденок, На швидку руку, На святковий стіл, День народження
Солодке, Десерти, Без випічки, Мус, Тірамісу

У цьому рецепті я розповім, як приготувати ніжний мус "тірамісу" - дуже смачний і ароматний десерт, якої стане гідною заміною традиційному десерту. Такий десерт підійде для свята.

Цей десерт готується всього 5 хвилин, але виходить він дуже смачним і неймовірно ніжним. Повірте, такий мус з легкістю складе конкуренцію традиційному десерту "тірамісу" . Плюс цього рецепта в тому, що такий десерт може виручити вас, якщо гості вже на порозі. Більш того, ви можете зробити його більш-менш повітряним за допомогою збитих вершків. Обов'язково приготуйте такий десерт на свято, порадуйте своїх близьких!

  • Маскарпоне - 120 грам
  • Розчинна кава - 1 Чайна ложка
  • Збиті вершки - За смаком
  • Цукрова пудра - 2-3 Ст. Ложок
  • Ванілін - За смаком
  • Печиво - 1/2 склянки
  • Какао - 1-2 Ст. Ложок
  • Тертий шоколад - 20-40 грам
ніжний мус
1. Для початку додайте до маскарпоне ванілін і цукрову пудру. Добре все збийте за допомогою міксера. Потім розчиніть кави в 2 ст. Ложках гарячої води і додайте до сиру. Знову добре збийте міксером.
ніжний мус
2. Далі додайте збиті вершки і акуратно перемішайте лопаткою до однорідної повітряної маси.
ніжний мус
3. У сервірувальна стакан викладіть спочатку шар мусу, потім насипте какао і подрібнене в крихту печиво. Повторіть, поки не заповните весь стакан. Потім прикрасьте мус м'ятою і тертим шоколадом. Смачного!

Схожі рецепти