Рецепт Ніжний мус «тірамісу» фото

Ніжний мус «тірамісу»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Вершки , Какао , Сир , Шоколад , Маскарпоне
ПП рецепти
На полуденок , На швидку руку , На святковий стіл , День народження
Солодке , Десерти , Без випічки , Мус , Тірамісу
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 5 хв.

У цьому рецепті я розповім, як приготувати ніжний мус"Тірамісу" - дуже смачний і ароматний десерт, якої стане гідною заміною традиційному десерту. Такий десерт підійде для свята.

Опис приготування:

Цей десерт готується всього 5 хвилин, але виходить він дуже смачним і неймовірно ніжним. Повірте, такий мус з легкістю складе конкуренцію традиційному десерту"Тірамісу" . Плюс цього рецепта в тому, що такий десерт може виручити вас, якщо гості вже на порозі. Більш того, ви можете зробити його більш-менш повітряним за допомогою збитих вершків. Обов'язково приготуйте такий десерт на свято, порадуйте своїх близьких!

  • Маскарпоне - 120 грам
  • Розчинна кава - 1 Чайна ложка
  • Збиті вершки - За смаком
  • Цукрова пудра - 2-3 Ст. Ложок
  • Ванілін - За смаком
  • Печиво - 1/2 склянки
  • Какао - 1-2 Ст. Ложок
  • Тертий шоколад - 20-40 грам
ніжний мус
1. Для початку додайте до маскарпоне ванілін і цукрову пудру. Добре все збийте за допомогою міксера. Потім розчиніть кави в 2 ст. Ложках гарячої води і додайте до сиру. Знову добре збийте міксером.
ніжний мус
2. Далі додайте збиті вершки і акуратно перемішайте лопаткою до однорідної повітряної маси.
ніжний мус
3. У сервірувальна стакан викладіть спочатку шар мусу, потім насипте какао і подрібнене в крихту печиво. Повторіть, поки не заповните весь стакан. Потім прикрасьте мус м'ятою і тертим шоколадом. Смачного!

Схожі рецепти