Рецепт Ніжний флан фото

Ніжний флан
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Іспанська кухня
Молочні продукти , Молоко , Згущене молоко
Низькокалорійні , ПП рецепти
На полуденок , Для дітей , На святковий стіл , Десерт
Солодке , Десерти
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

В іспаномовних країнах фланом називають саме карамельний пудинг - головну радість місцевих ласунів. За що ж все так люблять флан? Рекомендую ознайомитися з цим рецептом ближче.

Опис приготування:

Чудовий рецепт м'якого ніжного десерту, з впевненою ванільною нотою. Він настільки тане в роті, що це задоволення хочеться розтягнути якнайдовше. Цей десерт в широкому асортименті представлений в кращих іспанських кондитерських, а я пропоную приготувати ніжний флан за моїм рецептом.

  • Цукор - 1 Склянка
  • Вода - 1/4 склянки
  • Згущене молоко - 400 грам
  • Кип'ячене молоко - 350 мілілітрів
  • Яйця курячі - 3 штуки
  • Ванільний цукор - 2 чайних ложки
  • Сіль - 1/3 чайних ложки
ніжний флан - фото крок 1
1. Для карамелі змішайте цукор і воду. Варіть на середньому вогні, час від часу помішуючи, поки карамель не придбає золотавий колір.
ніжний флан - фото крок 2
2. Коли карамель піобрела потрібний колір, вилийте карамель в формочки для Флан.
ніжний флан - фото крок 3
3. Пока карамель не затвердела, приступите до наступного етапу.
ніжний флан - фото крок 4
4. Змішайте згущене молоко, кип'ячене молоко, яйця, ванільний цукор і сіль до отримання однорідної маси.
ніжний флан - фото крок 5
5. Готову масу вилийте поверх карамелі.
ніжний флан - фото крок 6
6. Випікайте флан в ємності, яка на 1/3 заповнена гарячою водою. Поставте деко з фланом в розігріту до 170 градусів духовку на 30 хвилин. Готовий десерт остуджують в холодильнику 2-3 години і подавайте до столу. Смачного!

Схожі рецепти