Ніжний флан

Ніжний флан
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 1 г. 0 хв.
В іспаномовних країнах фланом називають саме карамельний пудинг - головну радість місцевих ласунів. За що ж все так люблять флан? Рекомендую ознайомитися з цим рецептом ближче.

опис приготування:

Чудовий рецепт м'якого ніжного десерту, з впевненою ванільною нотою. Він настільки тане в роті, що це задоволення хочеться розтягнути якнайдовше. Цей десерт в широкому асортименті представлений в кращих іспанських кондитерських, а я пропоную приготувати ніжний флан за моїм рецептом.

  • цукор— 1 Склянка
  • вода— 1/4 склянки
  • Згущене молоко— 400 грам
  • кип'ячене молоко— 350 мілілітрів
  • яйця курячі— 3 штуки
  • Ванільний цукор— 2 чайних ложки
  • сіль— 1/3 чайних ложки
ніжний флан - фото крок 1 1. Для карамелі змішайте цукор і воду. Варіть на середньому вогні, час від часу помішуючи, поки карамель не придбає золотавий колір.

ніжний флан - фото крок 2 2. Коли карамель піобрела потрібний колір, вилийте карамель в формочки для Флан.

ніжний флан - фото крок 3 3. Пока карамель не затвердела, приступите до наступного етапу.

ніжний флан - фото крок 4 4. Змішайте згущене молоко, кип'ячене молоко, яйця, ванільний цукор і сіль до отримання однорідної маси.

ніжний флан - фото крок 5 5. Готову масу вилийте поверх карамелі.

ніжний флан - фото крок 6 6. Випікайте флан в ємності, яка на 1/3 заповнена гарячою водою. Поставте деко з фланом в розігріту до 170 градусів духовку на 30 хвилин. Готовий десерт остуджують в холодильнику 2-3 години і подавайте до столу. Смачного!

Схожі рецепти

Флан іспанська

Флан іспанська

Флан в іспанській кухні дуже популярний. Ще цей дуже смачний десерт називають "; крем-брюле навпаки ";. ніжний, ароматний, з вишуканим карамельним соусом, він обов'язково припаде до смаку вашій родині. опис приготування: Давайте порадуємо своїх рідних чудовим іспанським десертом. Флан готуєтьс...

читати далі
Флан

Флан

У кожної країни є свої рецепти. І що цікаво, іноді вони дуже схожі один на одного, але мають свої національні назви. наприклад, як багато існує варіацій кексів. опис приготування: Зараз ви познайомитеся з цікавою рецептом. вивчіть, як приготувати флан. Ця французька випічка є одним з найшвидши...

читати далі
Латинський флан

Латинський флан

флан — карамельний пудинг на основі молока, цукру і яєць. Десерт родом з Іспанії, тому його готують в усіх іспаномовних країнах. Робити його краще самостійно, але уважно і чітко. опис приготування: Це дуже смачний десерт, який готується досить просто і прикрашає кожен святковий стіл в Іспанії....

читати далі
Паризький флан

Паризький флан

Паризький флан — французький десерт, що складається з тонкого листового тіста і ніжного крему з ароматом ванілі. Досить вишукану страву, хоч готується просто і відносно швидко. опис приготування: Зберігати готовий флан потрібно в холодильнику, прикривши харчовою плівкою протягом 3-4 днів. Але ...

читати далі
Апельсиновий пиріг (ніжний масляний бісквіт)

Апельсиновий пиріг (ніжний масляний бісквіт)

Я дуже люблю цей пиріг: він в міру вологий, ніжний, з цитрусовим ароматом! Він сподобається любителям смачного масляного бісквіта. Ви обов'язково повинні дізнатися, як приготувати апельсиновий пиріг опис приготування: Цей пиріг виходить ну дуже апельсиновим за рахунок цедри в бісквіті і шару з...

читати далі