Рецепт Флан фото

Флан
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Борошно, Молочні продукти, Шоколад, Вершкове масло
Вегетаріанське харчування
На швидку руку, На святковий стіл, День народження, Фуршет, Новий рік
Випічка, Тістечко

У кожної країни є свої рецепти. І що цікаво, іноді вони дуже схожі один на одного, але мають свої національні назви. Наприклад, як багато існує варіацій кексів.

Зараз ви познайомитеся з цікавою рецептом. Вивчіть, як приготувати флан. Ця французька випічка є одним з найшвидших в приготуванні видів кексу. Він подається прямо з печі, щоб начинка витікала з м'якого і легкого тесту. Ви вже в передчутті спробувати це кулінарне диво?

  • Шоколад гіркий - 100 грам
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Цукор тростинний - 40 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Жовток - 1 штука
  • Борошно - 1 Ст. Ложка
  • Цукрова пудра - 1 Чайна ложка
  • Сіль морська - За смаком
флан - фото крок 1
Розігрійте духовку до 200 градусів. Візьміть дві невеликі формочки для запікання і змастіть їх трохи маслом. Також присипте борошном.
флан - фото крок 2
Вершкове масло розтопіть на водяній бані разом з шоколадом, зробіть єдину консистенцію. Остудіть масу.
флан - фото крок 3
Віночком в мисці збийте яйця з сіллю і цукром.
флан - фото крок 4
У шоколадну масу умішайте яєчну. Додайте борошно і добре перемішайте.
флан - фото крок 5
Розлийте отримане тісто в формочки. Запікайте його близько 8 хвилин, щоб серединка залишилася рідкою.
флан - фото крок 6
Відразу ж подавайте флан, посипавши його цукровою пудрою і витягнувши з формочок. Приємного чаювання!

Схожі рецепти