Нирки по-російськи

Нирки по-російськи
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 5 г. 0 хв.
Ситне і смачне блюдо з яловичих або свинячих нирок. Підготовка до приготування досить тривала, але не складна. Якщо ви любите субпродукти, то обов'язково спробуйте.

опис приготування:

Смажена картопля є невід'ємною частиною цього блюда. Картопля попередньо смажать і додають під час гасіння до нирок і овочам, або подають у вигляді гарніру до основної частини. Я віддаю перевагу другому варіанту. Більш детально, як приготувати нирки по-російськи, розповім в покроковому рецепті.

  • нирки— 2-3 штук(свинячі)
  • морква— 1 штука
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • Огірки солені— 3-4 штук
  • часник— 2-3 зубчиків
  • Картопля— 4-5 штук
  • Масло рослинне— 2-3 Ст. ложок
  • крем— 150-200 грам
  • сіль— За смаком
Нирки по-російськи - фото крок 1 Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Нирки вимагають додаткової підготовки, щоб були м'якими і без запаху. Їх потрібно помити, якщо яловичі — зрізати жир і плівки. Замочіть нирки в воді на 2 годину. Потім злийте воду і повторіть процес. Після закінчення часу промийте нирки водою з оцтом і поставте варитися в чистій воді до закипання. Коли вода закипить, злийте. Знову налийте чисту воду і поставте варитися. Цього разу можна вже варити або злити ще раз, а варити в третій воді 30-40 хвилин.

Нирки по-російськи - фото крок 2 Картопля почистіть і наріжте брусочками.

Нирки по-російськи - фото крок 3 Картопля посмажте в рослинному маслі, в кінці приготування посоліть за смаком.

Нирки по-російськи - фото крок 4 Цибулю і моркву наріжте. Обсмажте в сковороді після картоплі.

Нирки по-російськи - фото крок 5 Готові варені нирки теж наріжте і додайте в сковороду до овочів. обсмажте 2-3 хвилини.

Нирки по-російськи - фото крок 6 В останню чергу додайте нарізані огірки і часник. Залийте сметаною і тушкуйте під кришкою 7-10 хвилин. Додати сіль за смаком. Якщо ви хочете додати сюди ж смажену картоплю, то робіть це на даному етапі.

Нирки по-російськи - фото крок 7 Нирки по-російськи готові! Смачного!

Схожі рецепти

Баранячі нирки по-уйгурски

Баранячі нирки по-уйгурски

Готувати субпродукти потрібно навчитися. хоча, коли ви пару раз спробуєте їх зробити, то техніка буде зрозуміла і для вас не складе труднощів в наступний раз зробити все швидко. опис приготування: Сьогодні з найпростіших інгредієнтів і субпродукти ви дізнаєтеся, як приготувати баранячі нирки п...

читати далі
Баранячі нирки

Баранячі нирки

Багато господинь бояться стикатися з нирками, побоюючись їх неприємного запаху. Але це не стосується нирок молодого баранчика: вони дуже ніжні, м'які, абсолютно не мають запаху і дуже смачні. опис приготування: Коли з'являється настрій приготувати що-небудь цікаве і оригінальне, я готую нирки ...

читати далі
Нирки яловичі на сковороді

Нирки яловичі на сковороді

Яловиче субпродукти не так часто використовують для приготування. Багато хто не знає, як і що з ними можна зробити. Розповідаю простий і швидкий рецепт, як приготувати нирки яловичі на сковороді. опис приготування: Обсмажені нирки можна подавати з гарніром з картоплі, макаронів, з рисом або гр...

читати далі
Нирки під соусом

Нирки під соусом

розповім сьогодні, як приготувати нирки під соусом. Субпродукти не любить тільки той, хто не вміє їх готувати, в цьому я точно впевнена. Тому з радістю поділюся з вами рецептом. Це ніжніше ніжного! опис приготування: Цей простий рецепт нирок під соусом вам точно припаде до душі! Він простий і ...

читати далі
Нирки тушковані з грибами

Нирки тушковані з грибами

Секрет страви в тому, що нирки спочатку вимочуються в молоці, а потім гасяться в вершкової підливі з грибами. Рецепт нирок тушкованих з грибами — один з найбільш вдалих рецептів нирок взагалі. Спробуйте! опис приготування: Нирки тушковані з грибами — цікаве і смачне блюдо. можливо, не всі ваші...

читати далі