Нирки під соусом
(покроковий рецепт з фото)
Розповім сьогодні, як приготувати нирки під соусом. Субпродукти не любить тільки той, хто не вміє їх готувати, в цьому я точно впевнена. Тому з радістю поділюся з вами рецептом. Це ніжніше ніжного!
Цей простий рецепт нирок під соусом вам точно припаде до душі! Він простий і оригінальний одночасно. Особисто мене здивувала (і навіть вразила) в рецепті така & Quot; деталь& Quot; , як м'ята. Це дійсно допомагає швидше підготувати нирки до готування і, до того ж, надає страві незвичайні смакові нотки. Спробуйте!
- Нирки - 600 грам
- Вершки - 200 грам
- Вода - 200 мілілітрів
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Картопля - 3 штуки
- Зелень - За смаком
- М'ята - 1 щіпка
- Спеції - За смаком
1. Нирки добре промиваємо, розрізаємо на шматочки, видаляючи все непотрібне. Вимочуємо їх протягом двох-трьох годин у воді з м'ятою. Бажано воду при цьому пару раз поміняти. Тепер обсмажити цибулю і моркву на рослинному маслі до рум'яності.
2. Додамо нирки і подрібнену картоплю. Обсмажити все разом. Потім заливаємо склянку окропу і тушкуємо на маленькому вогні, поки рідина не зменшиться вдвічі.
3. Тепер вливаємо вершки, додаємо всі спеції. Тушкуємо далі до готовності картоплі і нирок. Зелень додамо в самому кінці. Я використовую шпинат, трохи петрушки і свіжу м'яту. Густоту соусу регулюйте самостійно.
4. Я готую, поки соус не стане зовсім густим, як крем. Смачного!