Рецепт Нирки під соусом фото

Нирки під соусом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Субпродукти, Нирки
Вегетаріанське харчування, Пісні страви, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Розповім сьогодні, як приготувати нирки під соусом. Субпродукти не любить тільки той, хто не вміє їх готувати, в цьому я точно впевнена. Тому з радістю поділюся з вами рецептом. Це ніжніше ніжного!

Цей простий рецепт нирок під соусом вам точно припаде до душі! Він простий і оригінальний одночасно. Особисто мене здивувала (і навіть вразила) в рецепті така & Quot; деталь& Quot; , як м'ята. Це дійсно допомагає швидше підготувати нирки до готування і, до того ж, надає страві незвичайні смакові нотки. Спробуйте!

  • Нирки - 600 грам
  • Вершки - 200 грам
  • Вода - 200 мілілітрів
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Картопля - 3 штуки
  • Зелень - За смаком
  • М'ята - 1 щіпка
  • Спеції - За смаком
нирки під соусом - фото крок 1
1. Нирки добре промиваємо, розрізаємо на шматочки, видаляючи все непотрібне. Вимочуємо їх протягом двох-трьох годин у воді з м'ятою. Бажано воду при цьому пару раз поміняти. Тепер обсмажити цибулю і моркву на рослинному маслі до рум'яності.
нирки під соусом - фото крок 2
2. Додамо нирки і подрібнену картоплю. Обсмажити все разом. Потім заливаємо склянку окропу і тушкуємо на маленькому вогні, поки рідина не зменшиться вдвічі.
нирки під соусом - фото крок 3
3. Тепер вливаємо вершки, додаємо всі спеції. Тушкуємо далі до готовності картоплі і нирок. Зелень додамо в самому кінці. Я використовую шпинат, трохи петрушки і свіжу м'яту. Густоту соусу регулюйте самостійно.
нирки під соусом - фото крок 4
4. Я готую, поки соус не стане зовсім густим, як крем. Смачного!

Схожі рецепти