Рецепт Найсмачніший борщ фото

Найсмачніший борщ
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
М'ясо , Овочі
На обід
Борщ , Супи
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Ще не знаєте, яке перше блюдо зробити на обід? Я хочу показати вам нескладний покроковий спосіб, як приготувати найсмачніший борщ. Насичений, апетитний і ситний ... Чудова ідея для всієї родини!

Опис приготування:

Ця страва - родзинка української кухні, яку знають, напевно, в усьому світі. Незважаючи на переконання про те, що у кожної господині свій неповторний борщ, я хочу поділитися з вами варіантом, який напевно стане вашим улюбленим. Сам процес не можна назвати складним, так що навіть молоді і недосвідчені кулінари можуть сміливо спробувати свої сили. Запам'ятовуйте!

  • М'ясо для бульйону - 400-450 грам (яловичина, свинина, курка)
  • Картопля - 4 штуки
  • Цибулина - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Буряк - 3 штуки
  • Капуста - 1/3-1/2 штуки
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Оцет - 1 Ст. Ложка
  • Сіль, перець, рослинна олія - За смаком
найсмачніший борщ - фото крок 1
1. Ось необхідний нам набір інгредієнтів.
найсмачніший борщ - фото крок 2
2. Для початку необхідно зварити бульйон. М'ясо вимийте, викладіть в каструлю і залийте водою. Після закипання приберіть вогонь до мінімуму і варіть до м'якості м'яса (час залежить від того, яке саме м'ясо ви вибрали). Акуратно дістаньте його з бульйону після готовності.
найсмачніший борщ - фото крок 3
3. Бульйон при бажанні процідіть. Підсолити за смаком і викладіть нарізану кубиками картоплю. Варіть близько 10-12 хвилин.
найсмачніший борщ - фото крок 4
4. Лук з морквою очистіть, подрібніть і обсмажте на сковороді з невеликою кількістю рослинного масла.
найсмачніший борщ - фото крок 5
5. У каструлю з бульйоном викладіть обсмажені овочі і дрібно нашатковану капусту.
найсмачніший борщ - фото крок 6
6. На сковороду тим часом налийте ще трохи олії і викладіть тертий буряк. Обсмажте пару хвилин і додайте оцет. Гасіть ще хвилин 5, а після викладіть томатну пасту. Томіть на повільному вогні ще 5-7 хвилин.
найсмачніший борщ - фото крок 7
7. У бульйон викладіть м'ясо, попередньо нарізавши його порційними шматочками, і буряк.
найсмачніший борщ - фото крок 8
8. За смаком додайте сіль, перець, цукор і часник. Варіть ще хвилин 7-10 до готовності картоплі. Після зніміть з вогню, накрийте кришкою і залиште на півгодинки настоятися.
Перед подачею можна додати зелень і сметану.
Смачного!

Схожі рецепти