Найсмачніший борщ
(покроковий рецепт з фото)
Ще не знаєте, яке перше блюдо зробити на обід? Я хочу показати вам нескладний покроковий спосіб, як приготувати найсмачніший борщ. Насичений, апетитний і ситний ... Чудова ідея для всієї родини!
Ця страва - родзинка української кухні, яку знають, напевно, в усьому світі. Незважаючи на переконання про те, що у кожної господині свій неповторний борщ, я хочу поділитися з вами варіантом, який напевно стане вашим улюбленим. Сам процес не можна назвати складним, так що навіть молоді і недосвідчені кулінари можуть сміливо спробувати свої сили. Запам'ятовуйте!
- М'ясо для бульйону - 400-450 грам (яловичина, свинина, курка)
- Картопля - 4 штуки
- Цибулина - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Буряк - 3 штуки
- Капуста - 1/3-1/2 штуки
- Часник - 2-3 зубчиків
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Оцет - 1 Ст. Ложка
- Сіль, перець, рослинна олія - За смаком
1. Ось необхідний нам набір інгредієнтів.
2. Для початку необхідно зварити бульйон. М'ясо вимийте, викладіть в каструлю і залийте водою. Після закипання приберіть вогонь до мінімуму і варіть до м'якості м'яса (час залежить від того, яке саме м'ясо ви вибрали). Акуратно дістаньте його з бульйону після готовності.
3. Бульйон при бажанні процідіть. Підсолити за смаком і викладіть нарізану кубиками картоплю. Варіть близько 10-12 хвилин.
4. Лук з морквою очистіть, подрібніть і обсмажте на сковороді з невеликою кількістю рослинного масла.
5. У каструлю з бульйоном викладіть обсмажені овочі і дрібно нашатковану капусту.
6. На сковороду тим часом налийте ще трохи олії і викладіть тертий буряк. Обсмажте пару хвилин і додайте оцет. Гасіть ще хвилин 5, а після викладіть томатну пасту. Томіть на повільному вогні ще 5-7 хвилин.
7. У бульйон викладіть м'ясо, попередньо нарізавши його порційними шматочками, і буряк.
8. За смаком додайте сіль, перець, цукор і часник. Варіть ще хвилин 7-10 до готовності картоплі. Після зніміть з вогню, накрийте кришкою і залиште на півгодинки настоятися.
Перед подачею можна додати зелень і сметану.
Смачного!
Перед подачею можна додати зелень і сметану.
Смачного!