Рецепт Нагетси з капусти фото

Нагетси з капусти
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Капуста, Кольорова капуста
Пісні страви, Веганські страви
На обід, На вечерю

Це рецепт корисної альтернативи традиційним Наггетс з цвітної капусти. Вони запікаються в духовці без масла, але хрустка скоринка залишається.

Докладніше, як приготувати нагетси з капусти, я розповім нижче. Цвітну капусту краще брати свіжу, а спеції підбирати на свій смак. У рецепті дано базовий набір, можна додати гострого перцю чилі або пряних трав. Нагетси з цвітної капусти ідеально поєднуються з кетчупом або кисло-солодкому соусом.

  • Кольорова капуста - 250 грам
  • Панірувальні сухарі - 50-70 грам
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Крохмаль - 1, 5 Ст. Ложки
  • Харчові дріжджі - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Чорний перець - 1-2 Щепоток
  • Соеве молоко - 1/2 склянки
  • Сухий часник - 1/2 чайних ложки
нагетси з капусти - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
нагетси з капусти - фото крок 2
Цвітну капусту розділите на суцвіття, відріжте ніжки. Потім відваріть або приготуйте на пару до напівготовності.
нагетси з капусти - фото крок 3
Змішайте в окремій мисці борошно, крохмаль, спеції і сіль. Занурте кольорову капусту в соєве молоко, потім обваляйте в борошняної суміші.
нагетси з капусти - фото крок 4
Знову занурте шматочки капусти в соєве молоко, а потім обваляйте в панірувальних сухарях. Випікайте нагетси 15 хвилин при температурі 200 градусів.
нагетси з капусти - фото крок 5
Нагетси з капусти готові, смачного!

Схожі рецепти