Нагетси з капусти
(покроковий рецепт з фото)
Це рецепт корисної альтернативи традиційним Наггетс з цвітної капусти. Вони запікаються в духовці без масла, але хрустка скоринка залишається.
Докладніше, як приготувати нагетси з капусти, я розповім нижче. Цвітну капусту краще брати свіжу, а спеції підбирати на свій смак. У рецепті дано базовий набір, можна додати гострого перцю чилі або пряних трав. Нагетси з цвітної капусти ідеально поєднуються з кетчупом або кисло-солодкому соусом.
- Кольорова капуста - 250 грам
- Панірувальні сухарі - 50-70 грам
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Крохмаль - 1, 5 Ст. Ложки
- Харчові дріжджі - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Чорний перець - 1-2 Щепоток
- Соеве молоко - 1/2 склянки
- Сухий часник - 1/2 чайних ложки
Підготуйте всі інгредієнти.
Цвітну капусту розділите на суцвіття, відріжте ніжки. Потім відваріть або приготуйте на пару до напівготовності.
Змішайте в окремій мисці борошно, крохмаль, спеції і сіль. Занурте кольорову капусту в соєве молоко, потім обваляйте в борошняної суміші.
Знову занурте шматочки капусти в соєве молоко, а потім обваляйте в панірувальних сухарях. Випікайте нагетси 15 хвилин при температурі 200 градусів.
Нагетси з капусти готові, смачного!