Рецепт Мус з фруктів фото

Мус з фруктів
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Ягоди , Фрукти , Яблука , Полуниця
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Легка вечеря , Святковий обід
Десерти , Мус
Кількість порцій: 4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Мус з фруктів - фруктовий десерт для тих, хто стежить за своєю фігурою. Ніжний, солодкий, смачний. А калорій - мінімум. Ось таке фруктове диво!

Опис приготування:

Мус з фруктів виходить дуже красивим. Для його приготування половину полуниці подрібніть в блендері, doʙavьte якщо-якщо, розм'якшені в мікрохвильовці яблука, ванільний цукор і цукрову пудру. Добре збийте і прогрійте на повільному вогні протягом 5 хвилин. Потім влийте суміш в збиті білки і збивайте протягом 10 хвилин. Для соусу другу половину полуниці подрібніть в блендері з цукром. У кожну форму для десерту викладіть трохи мусу, полийте полуничним соусом, а зверху покладіть решті мус. Перед подачею охолодіть в холодильнику протягом півгодини. Смачного!

  • Цукор - 100 грам
  • Цукрова пудра - 200 грам
  • Полуниця - 200 грам
  • Якщо-якщо - 10 грам
  • Ванільний цукор - 5 грам
  • Яблуко - 3 штуки
  • Білок яєчний - 2 штуки
мус з фруктів - фото крок 1
Яблука очистіть, поріжте і поставте в мікрохвильовку на 5 хвилин.
мус з фруктів - фото крок 2
Половину полуниці подрібніть в блендері, doʙavьte якщо-якщо.
мус з фруктів - фото крок 3
Додайте в блендер яблука, ванільний цукор і цукрову пудру. Добре збийте.
мус з фруктів - фото крок 4
Отриману суміш прогрійте на повільному вогні протягом 5 хвилин.
мус з фруктів - фото крок 5
Яєчні білки збийте в щільну піну.
мус з фруктів - фото крок 6
Введіть в білки фруктову масу продовжуючи збивати протягом 7-10 хвилин. Для соусу другу половину полуниці подрібніть в блендері з цукром.
мус з фруктів - фото крок 7
У кожну форму для десерту викладіть трохи мусу, полийте полуничним соусом, а зверху покладіть решті мус. Перед подачею охолодіть в холодильнику протягом півгодини.

Схожі рецепти