Мус з фруктів
(покроковий рецепт з фото)
Мус з фруктів - фруктовий десерт для тих, хто стежить за своєю фігурою. Ніжний, солодкий, смачний. А калорій - мінімум. Ось таке фруктове диво!
Мус з фруктів виходить дуже красивим. Для його приготування половину полуниці подрібніть в блендері, doʙavьte якщо-якщо, розм'якшені в мікрохвильовці яблука, ванільний цукор і цукрову пудру. Добре збийте і прогрійте на повільному вогні протягом 5 хвилин. Потім влийте суміш в збиті білки і збивайте протягом 10 хвилин. Для соусу другу половину полуниці подрібніть в блендері з цукром. У кожну форму для десерту викладіть трохи мусу, полийте полуничним соусом, а зверху покладіть решті мус. Перед подачею охолодіть в холодильнику протягом півгодини. Смачного!
- Цукор - 100 грам
- Цукрова пудра - 200 грам
- Полуниця - 200 грам
- Якщо-якщо - 10 грам
- Ванільний цукор - 5 грам
- Яблуко - 3 штуки
- Білок яєчний - 2 штуки
Яблука очистіть, поріжте і поставте в мікрохвильовку на 5 хвилин.
Половину полуниці подрібніть в блендері, doʙavьte якщо-якщо.
Додайте в блендер яблука, ванільний цукор і цукрову пудру. Добре збийте.
Отриману суміш прогрійте на повільному вогні протягом 5 хвилин.
Яєчні білки збийте в щільну піну.
Введіть в білки фруктову масу продовжуючи збивати протягом 7-10 хвилин. Для соусу другу половину полуниці подрібніть в блендері з цукром.
У кожну форму для десерту викладіть трохи мусу, полийте полуничним соусом, а зверху покладіть решті мус. Перед подачею охолодіть в холодильнику протягом півгодини.