Морські гребінці в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Дивно ніжне м'ясо відкриється по-новому завдяки цим рецептом. Сьогодні я розповім, як приготувати морські гребінці в духовці так, щоб і гості і домочадці залишилися задоволені.
Завдяки травам, які прописані в цьому рецепті, морські гребінці розкриваються по-новому. Ніжний смак морських гребінців дуже легко перебити, тому не перестарайтеся зі спеціями - і все буде відмінно. Подавати гребінці необхідно гарячими, бажано з макаронами або овочевим гарніром.
- Морські гребінці - 900 грам
- Оливкова олія - 6 Ст. Ложок
- Петрушка рубана - 3 Ст. Ложки
- Базилік сушений - 1, 5 чайних ложки
- Сіль, перець - За смаком
1
Для початку необхідно розігріти духовку до 180 градусів, а форму для випічки необхідно змастити досить великим шаром масла. Масло буквально повинно бути шаром близько 1 см.
2
Морські гребінці промиваємо в холодній воді, після чого просушують паперовими рушниками.
Викладаємо гребінці в форму з маслом, зверху посипаємо петрушкою, сушеним базиліком, сіллю і перцем.
Викладаємо гребінці в форму з маслом, зверху посипаємо петрушкою, сушеним базиліком, сіллю і перцем.
3
Випікати гребінці необхідно протягом 5 хвилин, далі необхідно їх витягнути і перемішати щоб масло і трави рівномірно розподілилися по всій поверхні. Готуємо ще протягом 15-20 хвилин. Усе, морські гребінці в духовці готові, смачного!