Рецепт Морська риба в мультиварці фото

Морська риба в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Англійська кухня
Риба та морепродукти , Сьомга
Вегетаріанське харчування , Роздільне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 20 хв.

Риба - кращий варіант для вечері. Смачна, корисна і готується дуже швидко.

Опис приготування:

Страви з морської риби ніжні, корисні і низькокалорійні. А ще, якщо їх правильно готувати - вони дуже смачні. Пропоную вам рецепт приготування морської риби в мультиварці, скориставшись яким ви і отримаєте одне з смачних і корисних страв з риби.

1. Для цієї страви підійде будь-яка морська риба. У мене сьомга. Очищаємо рибу від луски і добре промиваємо. Нарізаємо на стейки.

2. Натираємо рибу сумішшю спецій і солі.

3. Горіхи подрібнюємо.

4. У чашу мультиварки наливаємо воду і встановлюємо контейнер для приготування на пару.

5. Викладаємо рибу в контейнер і посипаємо горіхами. Горіхи треба буде трохи притиснути до риби.

6. Закриваємо кришку мультиварки, клапан для пара встановлюємо в положення"закритий"Вибирайте режим"Пар / десерти" і включаємо на 10 хвилин.

7.Після закінчення часу готування клапан встановлюємо в положення"відкритий" .

Є ще невеликий секрет, як зробити морську рибу в мультиварці ще смачніше і ароматні. Якщо у вас є лимон або апельсин - пропоную проекспериментувати. Додайте трохи цедри лимона або апельсина до горіхів. Аромат у риби буде приголомшливий. От і все, смачна і ароматна, а головне - корисна риба готова.

  • Сьомга - 500 грам
  • Горіхи волоські - 30 грам
  • Горіхи кедрові - 30 грам
  • Сіль - 2-3 Щепоток
  • Спеції для риби - 2 щіпки
  • Вода - 700 мілілітрів
Страви з морської риби ніжні, корисні і низькокалорійні. А ще, якщо їх правильно готувати - вони дуже смачні. Пропоную вам рецепт приготування морської риби в мультиварці, скориставшись яким ви і отримаєте одне з смачних і корисних страв з риби.

1. Для цієї страви підійде будь-яка морська риба. У мене сьомга. Очищаємо рибу від луски і добре промиваємо. Нарізаємо на стейки.

2. Натираємо рибу сумішшю спецій і солі.

3. Горіхи подрібнюємо.

4. У чашу мультиварки наливаємо воду і встановлюємо контейнер для приготування на пару.

5. Викладаємо рибу в контейнер і посипаємо горіхами. Горіхи треба буде трохи притиснути до риби.

6. Закриваємо кришку мультиварки, клапан для пара встановлюємо в положення"закритий"Вибирайте режим"Пар / десерти" і включаємо на 10 хвилин.

7.Після закінчення часу готування клапан встановлюємо в положення"відкритий" .

Є ще невеликий секрет, як зробити морську рибу в мультиварці ще смачніше і ароматні. Якщо у вас є лимон або апельсин - пропоную проекспериментувати. Додайте трохи цедри лимона або апельсина до горіхів. Аромат у риби буде приголомшливий. От і все, смачна і ароматна, а головне - корисна риба готова.

Схожі рецепти