Рецепт Морська риба в духовці фото

Морська риба в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Англійська кухня
Риба та морепродукти
Вегетаріанське харчування , Роздільне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Морська риба дуже корисна, так як в ній міститься багато йоду, необхідного для організму. Також в ній досить мало кісточок, тому вона підійде для вечері або обіду дітям.

Опис приготування:

Щоб блюдо вийшло ароматним, ви можете додати в нього сушені або свіжі спеції. До риби прекрасно підійде базилік або прованські трави. Подавати окуня можна самостійно або ж з гарніром. Буде доречним відварений рис або картопляне пюре. Щоб дізнатися, як приготувати морську рибу в духовці, прочитайте цей рецепт.

  • Окунь морський - 3 штуки
  • Лимон - 1, 5 штуки
  • Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
  • Сіль, перець - За смаком
морська риба в духовці - фото крок 1
Морського окуня розморозити, видаліть голову і нутрощі. Почистіть рибу від луски, вимийте, обсушити і натріть її сіллю і перцем. Викладіть окуня в змащену олією форму для запікання.
морська риба в духовці - фото крок 2
Лимони вимийте і наріжте їх на кружечки, частина викладіть поверх риби, а частина покладіть в черевця кожному окуня. Потім полийте все оливковою олією.
морська риба в духовці - фото крок 3
Розігрійте духовку до двохсот градусів, поставте в неї посуд з окунем. Запікайте його двадцять хвилин, подавайте гарячим.

Схожі рецепти