Морська капуста з морквою
(покроковий рецепт з фото)
Ексклюзивний салат з морською капустою і морквою по-корейськи прикрасить будь-який святковий стіл. Продукт об'єднує вітамінні якості морквини і корисні властивості морської капусти.
Пропонований до приготування салат з морською капустою і морквою по-корейськи є справжнім вибухом вітамінів. Приготувати його дуже просто, досить мати в наявність все інгредієнти. На виході виходить продукт, який може бути використаний при сервіруванні святкового столу і для щоденного вживання. При бажанні ви можете зробити салат більш поживним і м'яким. Для цього додайте в продукт майонез і перемішайте. Перед вами абсолютно інше за смаком страва. Експериментуйте!
- Морква по-корейськи - 250 грам
- Морська капуста консервована - 250 грам
- Цибуля - 1 штука
- Майонез - За смаком
1. Дістаньте на стіл всі необхідні для приготування салату продукти. Викладіть в невеликі ємності корейську моркву і морську капусту.
2. Очистіть цибулю від шкірки. Поріжте продукт дрібно ножем. Покладіть в невелику ємність і залийте окропом. Витримайте цибулю кілька хвилин у гарячій воді. Подібний спосіб обробки зробить лук м'якше і гармонійніше відповідним до салату за смаком.
3. Акуратно відіжміть корейську моркву від непотрібної рідини. Злийте зайвий маринад з корейської моркви. З'єднайте і перемішайте між собою продукти.
4. Покладіть зверху овочів дрібно наш вже замочений цибулю.
5. Ваше страва готова до вживання. Наступного разу, коли постане питання, як приготувати морську капусту з морквою, ви згадайте цей салат і швидко і без проблем його приготуєте.