Рецепт Морська капуста в кунжутному маслі фото

Морська капуста в кунжутному маслі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Морепродукти , Морська капуста
Вегетаріанське харчування , Роздільне харчування
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Морська капуста має безліч корисних властивостей, які оцінило безліч людей по всьому світу. Ділюся способом, як приготувати морську капусту в кунжутному маслі в домашніх умовах.

Опис приготування:

До вашої уваги - простий рецепт приготування морської капусти в кунжутному маслі. Ви можете використовувати як свіжу, так і сушену морську капусту. Якщо ваша капуста свіжа, її слід дуже ретельно промити, щоб позбутися від слизу і небажаного присмаку. Потім таку капусту відварюють в окропі (4-5 хвилин). Далі залишається заправити легкий салат соком лимона і олією, додавши цибулю за смаком. Хай щастить!

  • Морська капуста - 500 грам (сушена)
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Лимонний сік - 2 Ст. Ложки
  • Олія кунжутна - 4 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 За смаком
морська капуста в кунжутному маслі - фото крок 1
Насамперед ретельно промиваємо капусту під проточною водою, краще це зробити 3-4 рази. Далі перекладаємо капусту в каструлю і повністю заливаємо її холодною водою. Ми залишаємо на 4 годину.
морська капуста в кунжутному маслі - фото крок 2
Капусту як слід розмокла і збільшилася в обсязі. Промиваємо її теплою водою і перекладаємо в друшляк, щоб стекла вся зайва рідина.
морська капуста в кунжутному маслі - фото крок 3
Тепер можна додати до капусти порізану цибулю. Зверху поливаємо лимонним соком, солимо за смаком. Заливаємо кунжутним маслом, перемішуємо. Смачного!

Схожі рецепти