Рецепт Морська капуста в кунжутному маслі фото

Морська капуста в кунжутному маслі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Риба та морепродукти, Морепродукти, Морська капуста
Вегетаріанське харчування, Роздільне харчування
На обід, На вечерю
Салати

Морська капуста має безліч корисних властивостей, які оцінило безліч людей по всьому світу. Ділюся способом, як приготувати морську капусту в кунжутному маслі в домашніх умовах.

До вашої уваги - простий рецепт приготування морської капусти в кунжутному маслі. Ви можете використовувати як свіжу, так і сушену морську капусту. Якщо ваша капуста свіжа, її слід дуже ретельно промити, щоб позбутися від слизу і небажаного присмаку. Потім таку капусту відварюють в окропі (4-5 хвилин). Далі залишається заправити легкий салат соком лимона і олією, додавши цибулю за смаком. Хай щастить!

  • Морська капуста - 500 грам (сушена)
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Лимонний сік - 2 Ст. Ложки
  • Олія кунжутна - 4 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 За смаком
морська капуста в кунжутному маслі - фото крок 1
Насамперед ретельно промиваємо капусту під проточною водою, краще це зробити 3-4 рази. Далі перекладаємо капусту в каструлю і повністю заливаємо її холодною водою. Ми залишаємо на 4 годину.
морська капуста в кунжутному маслі - фото крок 2
Капусту як слід розмокла і збільшилася в обсязі. Промиваємо її теплою водою і перекладаємо в друшляк, щоб стекла вся зайва рідина.
морська капуста в кунжутному маслі - фото крок 3
Тепер можна додати до капусти порізану цибулю. Зверху поливаємо лимонним соком, солимо за смаком. Заливаємо кунжутним маслом, перемішуємо. Смачного!

Схожі рецепти