Морська капуста в кунжутному маслі
(покроковий рецепт з фото)
Морська капуста має безліч корисних властивостей, які оцінило безліч людей по всьому світу. Ділюся способом, як приготувати морську капусту в кунжутному маслі в домашніх умовах.
До вашої уваги - простий рецепт приготування морської капусти в кунжутному маслі. Ви можете використовувати як свіжу, так і сушену морську капусту. Якщо ваша капуста свіжа, її слід дуже ретельно промити, щоб позбутися від слизу і небажаного присмаку. Потім таку капусту відварюють в окропі (4-5 хвилин). Далі залишається заправити легкий салат соком лимона і олією, додавши цибулю за смаком. Хай щастить!
- Морська капуста - 500 грам (сушена)
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Лимонний сік - 2 Ст. Ложки
- Олія кунжутна - 4 Ст. Ложки
- Сіль - 1 За смаком
Насамперед ретельно промиваємо капусту під проточною водою, краще це зробити 3-4 рази. Далі перекладаємо капусту в каструлю і повністю заливаємо її холодною водою. Ми залишаємо на 4 годину.
Капусту як слід розмокла і збільшилася в обсязі. Промиваємо її теплою водою і перекладаємо в друшляк, щоб стекла вся зайва рідина.
Тепер можна додати до капусти порізану цибулю. Зверху поливаємо лимонним соком, солимо за смаком. Заливаємо кунжутним маслом, перемішуємо. Смачного!