Морозиво «Зефір»
(покроковий рецепт з фото)
Морозиво "зефір" - прекрасний домашній десерт, приготований з вершків, цукру і ніжного йогурту. Готується дуже швидко і просто. Якщо бажаєте, для зручності можна зробити морозиво на паличці.
Приготуємо морозиво "зефір" в домашніх умовах. Збиваємо вершки з цукром і ваніліном, потім додаємо до загуснув вершкам цукор і ще раз ретельно збиваємо. Якщо бажаєте отримати морозиво на паличці, слід перекласти масу у формочки (в стаканчики) і вставити в середину дерев'яну паличку. Хай щастить!
- Вершки - 150 мілілітрів
- Йогурт - 150 мілілітрів
- Цукор - За смаком
- Ванілін - За смаком
Збиваємо вершки з цукром і ваніліном. Коли вершки загустеют, додайте цукор.
Перекладаємо вершкову масу в металеву миску і ставимо в морозилку на дві години. Через дві години масу перемішуємо і знову ставимо в морозилку на 1-2 годину.
Морозиво готово!