Рецепт Морозиво «Зефір» фото

Морозиво «Зефір»
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Молочні продукти , Вершки
Низькокалорійні
Для дітей , Десерт
Десерти , Морозиво
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Морозиво"Зефір" - прекрасний домашній десерт, приготований з вершків, цукру і ніжного йогурту. Готується дуже швидко і просто. Якщо бажаєте, для зручності можна зробити морозиво на паличці.

Опис приготування:

Приготуємо морозиво"Зефір" в домашніх умовах. Збиваємо вершки з цукром і ваніліном, потім додаємо до загуснув вершкам цукор і ще раз ретельно збиваємо. Якщо бажаєте отримати морозиво на паличці, слід перекласти масу у формочки (в стаканчики) і вставити в середину дерев'яну паличку. Хай щастить!

  • Вершки - 150 мілілітрів
  • Йогурт - 150 мілілітрів
  • Цукор - За смаком
  • Ванілін - За смаком
морозиво
Збиваємо вершки з цукром і ваніліном. Коли вершки загустеют, додайте цукор.
морозиво
Перекладаємо вершкову масу в металеву миску і ставимо в морозилку на дві години. Через дві години масу перемішуємо і знову ставимо в морозилку на 1-2 годину.
морозиво
Морозиво готово!

Схожі рецепти