Морквяний салат з яйцем
(покроковий рецепт з фото)
Морквяний салат з яйцем не обов'язково повинен бути нудним і прісним. У нього можна додати кілька інгредієнтів, які зроблять блюдо просто витвором мистецтва, яке сподобається всім.
Щоб дізнатися, як приготувати морквяний салат з яйцем, прочитайте цей покроковий рецепт. У ньому описаний нескладний процес приготування соковитого і смачного блюда, яке обов'язково прикрасить і доповнить ваш сімейний або святкову вечерю. Замість майонезу ви можете використовувати будь-який інший соус, в тому числі і сметану.
- Морква корейська - 100 грам
- Яйця - 2 штуки
- Тушки кальмарів - 4 штуки
- Майонез - 3 Ст. Ложки
- Зелень петрушки - 1/4 пучка
- Сіль - 2 щіпки
- Перець чорний мелений - 1 щіпка
Насамперед поставте варитися курячі яйця, які знадобляться вам для салату. Помістіть їх в каструльку і залийте водою. Відварюйте десять хвилин після закипання, круто.
Тушки кальмарів дістаньте з морозилки, дайте їм розтанути. Вимийте і обдайте окропом морепродукт. Гострим ножем очистіть з нього плівки. Покладіть тушки в киплячу воду з дрібкою солі, варіть не більше п'яти хвилин.
Вимийте і висушіть петрушку. Подрібніть її, відокремлені від черешків, за допомогою гострого ножа. За бажанням ви можете збільшити кількість петрушки у страві або ж використовувати іншу зелень.
Відварені яйця очистіть і подрібніть, наріжте їх кубиками. Кальмари порізати соломкою. Складіть все заздалегідь підготовлені інгредієнти у велику миску, додайте до них майонез і корейську моркву.
Посоліть салат на смак, ретельно його перемішайте. Розкладіть по креманкам або ж перекладіть в красиве блюдо, в якому будете подавати салат до столу. Прикрасьте зеленню петрушки за бажанням.