Рецепт Морквяний салат з яйцем фото

Морквяний салат з яйцем
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Яйця , Морква
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Морквяний салат з яйцем не обов'язково повинен бути нудним і прісним. У нього можна додати кілька інгредієнтів, які зроблять блюдо просто витвором мистецтва, яке сподобається всім.

Опис приготування:

Щоб дізнатися, як приготувати морквяний салат з яйцем, прочитайте цей покроковий рецепт. У ньому описаний нескладний процес приготування соковитого і смачного блюда, яке обов'язково прикрасить і доповнить ваш сімейний або святкову вечерю. Замість майонезу ви можете використовувати будь-який інший соус, в тому числі і сметану.

  • Морква корейська - 100 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Тушки кальмарів - 4 штуки
  • Майонез - 3 Ст. Ложки
  • Зелень петрушки - 1/4 пучка
  • Сіль - 2 щіпки
  • Перець чорний мелений - 1 щіпка
морквяний салат з яйцем - фото крок 1
Насамперед поставте варитися курячі яйця, які знадобляться вам для салату. Помістіть їх в каструльку і залийте водою. Відварюйте десять хвилин після закипання, круто.
морквяний салат з яйцем - фото крок 2
Тушки кальмарів дістаньте з морозилки, дайте їм розтанути. Вимийте і обдайте окропом морепродукт. Гострим ножем очистіть з нього плівки. Покладіть тушки в киплячу воду з дрібкою солі, варіть не більше п'яти хвилин.
морквяний салат з яйцем - фото крок 3
Вимийте і висушіть петрушку. Подрібніть її, відокремлені від черешків, за допомогою гострого ножа. За бажанням ви можете збільшити кількість петрушки у страві або ж використовувати іншу зелень.
морквяний салат з яйцем - фото крок 4
Відварені яйця очистіть і подрібніть, наріжте їх кубиками. Кальмари порізати соломкою. Складіть все заздалегідь підготовлені інгредієнти у велику миску, додайте до них майонез і корейську моркву.
морквяний салат з яйцем - фото крок 5
Посоліть салат на смак, ретельно його перемішайте. Розкладіть по креманкам або ж перекладіть в красиве блюдо, в якому будете подавати салат до столу. Прикрасьте зеленню петрушки за бажанням.

Схожі рецепти