Рецепт Морквяні млинці фото

Морквяні млинці
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня , Англійська кухня
Овочі , Морква
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок , На сніданок
Випічка , Млинці
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 25 хв.

Пропоную приготувати морквяні млинчики. Вони виходять пишними, пряними і ароматними. Відмінно підійдуть для сніданку або полудня. Подавайте їх з кленовим сиропом і волоськими горіхами.

Опис приготування:

Докладніше, як приготувати морквяні млинці, я розповім нижче. Морква можна подрібнити блендером. Чим дрібніше будуть шматочки, тим краще. Кленовий сироп можна замінити цукром. Це фантастично смачно!

  • Борошно - 120 грам
  • Обкладинка - 3/4 чайних ложки
  • Мелений імбир - 1/4 чайних ложки
  • Мускатний горіх - 1/4 чайних ложки
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Сода - 1/2 чайних ложки
  • Молоко - 180 мілілітрів
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Лимонний сік - 2 Ст. Ложки
  • Цукор - 2-3 Ст. Ложок
  • Морква - 120 грам
морквяні млинці - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
морквяні млинці - фото крок 2
Моркву натріть на дрібній тертці.
морквяні млинці - фото крок 3
Змішайте борошно, спеції, розпушувач і соду.
морквяні млинці - фото крок 4
Додайте рослинне масло і молоко. Збийте міксером, щоб не залишилося грудочок.
морквяні млинці - фото крок 5
Потім додайте сироп, сік лимона, терту моркву і продовжуйте збивати до однорідної консистенції.
морквяні млинці - фото крок 6
Розігрійте сковороду на середньому вогні. Викладіть приблизно 3 ст.Л. Тесту в центр, розрівняйте і випікайте 3-4 хвилини з кожного боку. Аналогічно поступите з іншим тестом.
морквяні млинці - фото крок 7
Морквяні млинці готові, смачного!

Схожі рецепти