Мордовські пельмені

Мордовські пельмені
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 1 г. 40 хв.
мордовські пельмені — цемор — мають оригінальний зовнішній вигляд і чудовий смак. Відмінність від звичних пельменів полягає в витягнутій формі і в часі відварювання.

опис приготування:

Будь-яка господиня впорається з пельменями. У цьому рецепті увагу варто звернути на фарш. Йому необхідно промаринуватися. Тому мінімум 30 хвилин при кімнатній температурі, максимум до 3-х годин в холодильнику. В іншому все просто!

  • Борошно пшеничне— 2-3 склянок(для тіста)
  • вода— 100 мілілітрів(для тіста)
  • яйця— 2 штуки(для тіста)
  • сіль— 0,5 чайних ложки(для тіста)
  • Свинина— 450 грам(жирна, для фаршу)
  • Цибуля ріпчаста— 2 штуки
  • перець— За смаком
мордовські пельмені - фото крок 1 Підготуйте необхідні інгредієнти.

мордовські пельмені - фото крок 2 Змішайте всі інгредієнти для тіста. Замісити пельменное тісто зручним для вас способом. Я скористалася хлебопечкой.
Залиште замішане тісто в холодильнику на 30 хвилин.

мордовські пельмені - фото крок 3 Приготуйте фарш. Почніть з лука. Його необхідно якомога дрібніше нарізати. Добре підходить для цього — блендер.

мордовські пельмені - фото крок 4 Свинину наріжте дрібними кубиками.

мордовські пельмені - фото крок 5 Додайте подрібнену цибулю, сіль, перець. добре перемішайте.

мордовські пельмені - фото крок 6 Залиште фарш при кімнатній температурі на 30-40 хвилин.

мордовські пельмені - фото крок 7 Після закінчення часу дістаньте тісто з холодильника.

мордовські пельмені - фото крок 8 відріжте 1/4 частина від загального тесту і розкачати в пласт. Пласт розріжте на квадрати розміром 4×4 або 5×5 см.

мордовські пельмені - фото крок 9 Столову ложку фаршу викладіть на квадрат. З'єднайте по діагоналі, закріпіть краю. вийде трикутник. Тепер прокатайте заготовку між долонь в джгутик, щоб тісто добре охопило фарш.

мордовські пельмені - фото крок 10 Наліпити бажану кількість пельменів. Поставте кип'ятитися воду для відварювання.

мордовські пельмені - фото крок 11 Варіть пельмені протягом 20-22 хвилин на середньому вогні, не допускаючи сильного кипіння.

мордовські пельмені - фото крок 12 Подавайте пельмені з бульйоном. Окремо подайте вершкове масло, зелень і сметану.
Мордовські пельмені готові. Смачного!

Схожі рецепти

Мордовські млинці

Мордовські млинці

Мордовські млинці - це традиційна страва цього народу, готують їх з різного виду борошна, частіше з їх суміші, даний рецепт мордовських млинців буде з манки, млинці можуть бути товстими і тонкими. опис приготування: Приготувати мордовські бліц з манки зовсім не складно, дивіться покрокову інст...

читати далі
Азіатські пельмені

Азіатські пельмені

Ми з чоловіком любимо все азіатське. Одного разу я вчилася робити пельмені і вирішила поексперементувати з фаршем. Вийшло оочень смачно і чоловік залишився задоволений. дивіться, як приготувати азіатські пельмені. опис приготування: Головна відмінність азіатських пельменів від наших, так це пр...

читати далі
Пельмені (класичний рецепт)

Пельмені (класичний рецепт)

пельмені (пози) — блюдо бурятської і монгольської кухні. Блюдо родинно хінкалі або мантам, але на відміну від останніх, начинка в буузах виключно м'ясна. опис приготування: Пропоную приготувати буузи і побалувати своїх близьких цим шикарним рецептом. блюдо соковите, ароматне і дуже смачне! Тра...

читати далі
Пельмені

Пельмені

Це не великі пельмені і навіть не манти. Перед вами фірмове блюдо бурятської кухні. Пропоную вам приготувати ситні, ароматні і дуже смачні буузи в домашніх умовах. опис приготування: Якщо ви в пошуку детального і зрозумілого рецепту, як приготувати буузи, тоді ви опинилися в потрібному місці. ...

читати далі
Домашні пельмені з заварного тіста

Домашні пельмені з заварного тіста

пельмені — один із символів російської кухні, хоча в тому чи іншому вигляді вони є в багатьох країнах Азії і Європи. Сьогодні у нас пельмені з заварного тіста, яке виходить ніжним і смачним. опис приготування: Пельмені настільки відоме і популярне блюдо, що в рекламі, а тим більше, в довгому о...

читати далі