Минтай на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Давайте тепер готувати дуже смачне блюдо - минтай на сковороді! Покроковий рецепт з фото розповість вам, як зробити це легко і красиво.
Минтай - риба недорога, але наділена багатьма корисними речовинами. Наприклад, мало хто знає, що вона має унікальну властивість регулювати вміст цукру в крові і відрізняється прекрасними антиоксидантними властивостями. Минтай в сковороді - дуже простий і швидкий рецепт, процес приготування якого принесе вам не менше насолоди, ніж поїдання готового минтая. Хай щастить!
- Філе минтая - 1 грам
- Борошно - 3 Ст. Ложки
- Рослинна олія - - За смаком (для смаження)
- Сіль, мелений перець - - За смаком
- Лимон - 1/2 штуки (по бажанню)
Філе розморозимо при кімнатній температурі, промиємо, обсушити і наріжемо на порційні шматочки. Посолити рибку, поперчити. Можна скропити соком лимона.
Кожен шматочок добре обваляти в борошні.
Сковороду розігріваємо, наливаємо в неї досить рослинного масла (наш дуже, багато) і обсмажуємо в маслі шматочки риби з двох сторін до рум'яної скоринки. Вогонь повинен бути невеликий!
Обсмажені шматочки викладаємо на паперовий рушник, щоб воно забрало непотрібний жир.
Готову рибу викладаємо на тарілочки, можна прикрасити свіжими овочами та гарніром і подаємо до столу. Смачного!