Рецепт Минтай на сковороді фото

Минтай на сковороді
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Риба та морепродукти , Минтай
Дієтичне харчування , Низькокалорійні
На обід , На вечерю , Святковий обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 30 хв.

Давайте тепер готувати дуже смачне блюдо - минтай на сковороді! Покроковий рецепт з фото розповість вам, як зробити це легко і красиво.

Опис приготування:

Минтай - риба недорога, але наділена багатьма корисними речовинами. Наприклад, мало хто знає, що вона має унікальну властивість регулювати вміст цукру в крові і відрізняється прекрасними антиоксидантними властивостями. Минтай в сковороді - дуже простий і швидкий рецепт, процес приготування якого принесе вам не менше насолоди, ніж поїдання готового минтая. Хай щастить!

  • Філе минтая - 1 грам
  • Борошно - 3 Ст. Ложки
  • Рослинна олія - - За смаком (для смаження)
  • Сіль, мелений перець - - За смаком
  • Лимон - 1/2 штуки (по бажанню)
минтай на сковороді - фото крок 1
Філе розморозимо при кімнатній температурі, промиємо, обсушити і наріжемо на порційні шматочки. Посолити рибку, поперчити. Можна скропити соком лимона.
минтай на сковороді - фото крок 2
Кожен шматочок добре обваляти в борошні.
минтай на сковороді - фото крок 3
Сковороду розігріваємо, наливаємо в неї досить рослинного масла (наш дуже, багато) і обсмажуємо в маслі шматочки риби з двох сторін до рум'яної скоринки. Вогонь повинен бути невеликий!
минтай на сковороді - фото крок 4
Обсмажені шматочки викладаємо на паперовий рушник, щоб воно забрало непотрібний жир.
минтай на сковороді - фото крок 5
Готову рибу викладаємо на тарілочки, можна прикрасити свіжими овочами та гарніром і подаємо до столу. Смачного!

Схожі рецепти