Menemen
(покроковий рецепт з фото)
Menemen - це традиційне турецьке блюдо. Воно подається до столу в тому ж посуді, в якій готувалося. Тому зручно його робити невеликими порціями.
Таке блюдо відмінно підійде в якості сніданку. Воно наповнить вас енергією і гарним настроєм. Смачно і корисно!
- Болгарський перець - 1 штук
- Помідори - 2 штуки
- Яйце - 4 штуки
- Молоко - 3-4 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
- Сухі трави - За смаком
Болгарський перець наріжте і обсмажте до м'якості протягом 5 хвилин.
Потім додайте нарізані помідори і обсмажте разом з перцем протягом 2-3 хвилин, щоб помідори стали м'якшими і пустили сік.
Окремо перемішайте яйця і молоко. Додайте сіль і спеції.
Залийте овочі омлетом і готуйте під кришкою на маленькому вогні до готовності, 7-10 хвилин.
Подавайте на стіл в гарячому вигляді.
Смачного!
Смачного!