Рецепт Медальйони із сьомги фото

Медальйони із сьомги
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Сьомга
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Святковий обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 3
Час приготування: 40 хв.

Хочу порекомендувати вам дуже класний і досить незвичайний варіант, як приготувати медальйони з сьомги з начинкою зі смажених грибів і відвареним рисом. Це просто обладнаний варіант гарячого блюда.

Опис приготування:

Хочу звернути вашу увагу на те, що приготувати медальйони з сьомги в домашніх умовах можна як з начинкою, так і без неї, звернувши скибочки риби равликом. Блюдо досить просте, але його безсумнівною родзинкою є саме подача. Подавати до столу рибу можна з овочами на гарнір або як повноцінне блюдо.

  • Сьомга - 450-500 грам
  • Гриби - 100 грам
  • Сир твердий - 50 грам
  • Рис відварний - 50 грам
  • Вершкове масло - 20 грам
  • Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
  • Зелень - За смаком
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Лук-пориста - 3 штуки (або зелений)
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
медальйони із сьомги - фото крок 1
1. Такий апетитний набір інгредієнтів вам потрібно, щоб на своїй кухні повторити цей рецепт приготування медальйонів із сьомги. Насамперед відваріть в підсоленій воді рис.
медальйони із сьомги - фото крок 2
2. Очистіть і наріжте цибулину.
медальйони із сьомги - фото крок 3
3. На сковороду відправте вершкове і оливкове масло. Розігрійте і викладіть цибулю. Обсмажте його на середньому вогні до прозорості.
медальйони із сьомги - фото крок 4
4. Гриби вимийте, обсушити і подрібніть.
медальйони із сьомги - фото крок 5
5. Викладіть гриби до цибулі, обсмажуйте до готовності. В процесі підсолити і поперчіть за смаком.
медальйони із сьомги - фото крок 6
6. Деко або форму для запікання застеліть пергаментом і змастіть трохи оливковою олією. Викладіть вимиті, обсушені і посолені скибочки риби, звернувши їх кільцями. Щоб сьомга тримала форму, закріпіть її листям порею або пір'ям зеленого лука. Не забудьте видалити їх перед подачею!
медальйони із сьомги - фото крок 7
7. У глибокій мисці з'єднайте рис, обсмажені гриби і подрібнену зелень. Перемішайте все як слід.
медальйони із сьомги - фото крок 8
8. Викладіть в центр начинку.
медальйони із сьомги - фото крок 9
9. Натріть на тертці сир, присипте їм зверху, щоб вийшла хрустка скоринка. Надішліть деко в духовку, запікайте страву хвилин 15. Важливо не перетримати рибу, щоб вона не була сухою.
медальйони із сьомги - фото крок 10
10. Ось і весь секрет, як приготувати медальйони з сьомги з рисом, зеленню і грибами. Смачного!

Схожі рецепти